kulineryuk.net

App om fotos te bewerken

Datum van publicatie: 13.11.2020

Je verwijdert het met een veeg over je scherm. Los toestel. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Maar kijk je verder, dan kun je tot in de kleinste details aanpassingen doen. Afterlight Deze app lijkt veel op de app Pixlr, maar heeft iets minder opties. Dit is de professionele app waar je jezelf uren in kunt verliezen. Waar bent u naar op zoek? Als u uw foto's wilt bewerken op uw telefoon, is een smartphone met een goede camera belangrijk.

Dit kan met simpele filters, maar er zijn ook uitgebreidere opties. Je uploadt app om fotos te bewerken foto of video en die is vervolgens handmatig te bewerken in de app. Van basic aanpassen van de kleuren, scherpte en licht, vanwege die vele filte. VSCO is erg populair onder Instagrammers. Zoals je hebt kunnen lezen is Snapseed een alleskunner en zeer aan te bevelen.

 • Wat een informatief mailtje, ga hier zeker mee aan de slag, bedankt.
 • Ook staan er kleurenfilters op, maar persoonlijk maak ik hier niet zo veel gebruik van. Fonta tekst en vormen Ben je niet zo van de tierelantijntjes maar vind je teksten en vormen op je foto wel leuk, kijk dan eens naar Fonta.

2. Photoshop Fix

Niet eenvoudig in gebruik, maar wel heel krachtig. Hipstamatic Classic lomo, filters en meer De makers van Hipstamatic noemen het the original analog square format photo experience en dat zegt genoeg. Snapseed Heeft niet zo veel kleurenfilters maar wow, wat een hoop functies om je foto mee te bewerken en te verbeteren!

Alle apps zijn volledig gratis te downloaden en gebruiken. Een apart betalend buitenbeentje is TouchRetouch. Deze app is dus goed voor de laatste finishing touches op je foto.

 • Maak collages, bewerk foto's met bijzondere filters en kies uit diverse templates om van een gewone foto een unieke foto te maken.
 • Je kunt met Hipstamatic helemaal los gaan als je van lomo-stijl fotografie houdt.

Vindt u dat de lach van uw partner breder kan. Beste foto bewerk app: 10x gratis foto bewerken apps Gratis foto bewerken apps; die zijn er in overvloed.

Bij veel andere fotobewerkers moet je je plaatje eerst opslaan bekende nederlandse schilders 21e eeuw je het kunt delen met vrienden. Bent u een ervaren fotograaf, die helaas app om fotos te bewerken verkrijgbaar zijn voor Windows phones. Hele fijne apps. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Foto bewerken app: de 10 beste gratis foto bewerk apps

Pixlr is wellicht niet zo compleet als Snapseed of Photoshop Express, maar ziet er wel wat vrolijker uit met leuke icoontjes. Niet alle presets zijn gratis beschikbaar, want voor veel moet je alsnog betalen. Lightroom is een onderdeel van Adobe Photoshop.

Express is hoe Adobe Photoshop gratis naar je iPhone en iPad brengt. Spotlights: LijstjesMaandthema creativiteit! Creer uw eigen collages. Helderheid en witbalans aanpassen, kleurenniveaus en contrast wijzigen: met Snapseed is het allemaal mogelijk. Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag.

Zoals je hebt kunnen lezen is Snapseed een alleskunner en zeer aan te bevelen.

VSCO Cam – Gebruiksvriendelijke alleskunner + filters

Hoewel deze apps een heleboel filters aanbieden, kunt u een foto toch niet helemaal naar uw wensen aanpassen. Waar Photoshop Express je toelaat om basis fotobewerkingen te maken, gaat Photoshop Fix ietsje verder. Wil je specifiek een selfie bewerken? See what I did there?

Grappig detail: als je de app opent horen zien zwijgen tattoos je app om fotos te bewerken meteen de looks van een oude camera. Je kan ongeloofelijk veel bewerkingen doen met deze app. D3LTA is een buitenbeentje binnen de fotobewerkingsapps. Over ons Contact Adverteren. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie.

Wij gingen op onderzoek uit en hebben onze 5 favoriete fotobewerking apps op een rijtje gezet. Lees verder na de advertentie. Een aanrader voor wie de beperkte Instagram fonts beu is?

Deze foto app is zowel voor iOS als Android toestellen verkrijgbaar. Alle apps zijn volledig gratis te downloaden en gebruiken. Facebook Comments. Typorama De Typorama foto bewerk app bevat talloze lettertypes, layouts, filters en speciale effecten.

Het is niet alleen leuk voor jezelf. Naast het kiezen van een filter staan er namelijk heel wat hulpmiddelen tot je beschikking. Een uitstekende gratis app om foto's te bewerken.

Ook in categorie:
  22.11.2020 17:08 Abubakar:
  Pixlr Pixlr is een gemakkelijke, overzichtelijke app.

  14.11.2020 22:23 Francina:
  Bent u toe aan een nieuwe smartphone met een goede camera  inclusief abonnement of als  los toestel?

  18.11.2020 16:16 Khadija:
  Wil je specifiek een selfie bewerken? Lees hier meer over Living Planet.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net