kulineryuk.net

Boerderij te koop limburg zimmo

Datum van publicatie: 21.02.2021

Panovenstraat 40 D, Loksbergen. Hoeve te koop voor euro met 4 slaapkamers , Lanaken, Provincie Limburg.

Bungalowpark 50, Hechtel. Pluimveebedrijf te koop Vrasene. Publicatiedatum Gisteren  3 Vorige week  6. Deze woningen Meetresultaten op mijn site terug te vinden. Gemeente Diepenbeek Type Gelijkvloers app.

Gemeente Diepenbeek Type Gemengd gebruik. Title Geen data beschikbaar. Stal met grond te koop te Begijnendijk! Benieuwd naar onze aanpak bij verkoop. Zeer ruim 2 slaapkamer appartement van m gelegen op een A-locatie in Hasselt centrum met 2 autostaanplaatsen.

Panovenstraat 40 D, Loksbergen. Varkensbedrijf te koop op 5 ha 65 te Alveringem. ZW georiënteerd.

Appartement

Bewaar deze zoekopdracht en krijg een melding wanneer nieuwe panden op de markt komen. Lees meer. Op dit melkveebedrijf te Bocholt zijn verschillende mogelijkheden. Ruime open bebouwing met 4 slpks, magazijn en extra vakantiewoning op een perceel van 38a42ca met de mogelijkheid voor het uitoefenen van een vrij beroep.

De nabijheid van het klaverblad van Lummen 2km is voor dez …. Meer info.

  • Volledig vernieuwd vleesvarkensbedrijf met brijvoedering Waasland.
  • Pluimveebedrijf te koop Vrasene. Deels gerenoveerde hoeve te koop nabij Ath.

Willekensmolenstraat 27 : Op te knappen ngezinswoning met mooie stadstuin op goede locatie en eventueel mogelijkheid voor vrij beroep? In de hoeve, Beringen. Melkveebedrijf met 38 ha te koop Zeeuws-Vlaanderen. Geiteling 72, die gelegen is op een perceel van ma. Uitzonderlijke woning.

Er ging iets mis. Serrebedrijf met woning en gronden te koop centrum Overmere. Hoeve te diepenbeek , Diepenbeek, Provincie Limburg.

Type pand. Meer info. Geen max. Op te frissen hoeve met 5 slaapkamers en zeer ruime bedrijfshal van m2. Annuleer Pas toe.

Alle types panden. Gemengd gebruik te koop voor euro met 5 slaapkamers , Opglabbeek, Provincie Limburg. Deze woning werd gebouwd …. Gebrandhofstraat 8, Loksbergen. In de Bouquetstraat te Diepenbeek, houden we halt aan het nummer

Volg ons. Gemeente bilzen Type Appartement. Varkensbedrijf te koop op 5 ha 65 te Alveringem. Ruim, goed onderhouden, gelegen op …. Hoeve te koop voor euro met 3 slaapkamersHeers, boerderij te koop limburg zimmo. Dorpsstraat met huisnummer 41 en 43 : 2 aparte woningen met gemeenschappelijk handelsgelijkvloers voor diverse doeleinden eventueel vrij van huur.

Gemeente Genk Type Magazijn met bureel.

Gemeente Genk Type Appartement. Hoogwaardig afgewerkte en recente woning in een tijdloze architectuur. De warande 13, Oostham.

Indeling: Gelijkvloerse verdieping: - inkomhal me …? Huis te koop voor euro met 4 slaapkamer. Meer informatie via do….

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net