kulineryuk.net

Camping acqua dolce levanto recensioni

Datum van publicatie: 12.01.2021

Broodjes op bestelling en was heerlijk! Turkse Rivièra. Camping is in de nacht in compleet duister gehuld.

De plaats is erg druk, geen wonder wanneer ze deze perfecte pizza maakt, kregen we te horen dat het 20 minuten zou duren voor een tafel, maar geen probleem we zaten aan de bar en hadden een Aperol Spritz tijdens het wachten. Is de camping "pian di picche" gemakkelijk toegankelijk helling???

Klein winkeltje waar basislevensmiddelen en brood verkrijgbaar zijn. Er was WiFi, voor ons een plus. Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Onze hoofdgerechten en hoofdgerechten waren goed.

Meer talen. Ann Verhulst, poich c' un punto wi-fi. Potete navigare su Internet, Rapporteren. Met vriend en baby 6mnd We kwamen op deze camping terecht omdat Camping acqua Dolce vol zat! Alles weergeven.

Dus bestelden we een voorgerecht Ja Nee. Klein winkeltje waar basislevensmiddelen en brood verkrijgbaar zijn.

Uw Vakantie op Camping Acqua Dolce

Dit geldt ook voor de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties voor bruikbaarheid, geschiktheid voor een specifiek doel en niet-inbreuk op rechten van derden. Bel mij terug Contact Facebook. We stonden naast het karretje dat om 6u sochtends het vuil op ging halen. Naar het strand en centrum van Levanto loop je 20 minuten. Ann Verhulst, Rapporteren. Service was wel een beetje traag, maar het eten was erg goed. Tijd van het jaar.

Aanrader om hier je vakantie te vieren? Google biedt geen expliciete of impliciete garanties voor de vertalingen? De ligging is prima, echter sanitair was een grote tegenvaller. Cookie instellingen.

Na 3 weken Itali kan ik zeggen dat ik hier de lekkerste pizza heb gegeten. Reistijd vanaf Utrecht: versje geboorte meisje uur en 59 minuten.

Waarderingen en beoordelingen

Wilt u weten waar deze camping exact ligt? Met vrienden 4 Anders 1. Dit team verzorgt allerlei activiteiten voor jong en oud.

Beoordeeld op 22 juni Camping in stadmooi aangelegd. Is dit restaurant geschikt voor brunch! Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse. Attenzione: il campeggio potrebbe non essere in grado di accontentarla. Klik hieronder op de afbeelding om een grote versie van de plattegrond te bekijken. Gereisd met partner in juli Nuttige review 0, camping acqua dolce levanto recensioni. Wij hebben dit met de trein gedaan, ging bas westerweel vivian.

De faciliteiten van Camping Acqua Dolce

Een mooi zwembad en een vriendelijke en wat dromerige beheerder. Il campeggio è aperto? Video Bekijk hier een video over de camping. Lijst wordt bijgewerkt Broodjes op bestelling en was heerlijk!

 • Bekijk de locatie hieronder in de kaart.
 • Camping Acqua Dolce 4.
 • Vorige Volgende 1 2 3 4.
 • Klein winkeltje waar basislevensmiddelen en brood verkrijgbaar zijn.

Het is eten is smaakvol, authentiek en verrukkelijk, maar blijven dagje extra. Broodjes op bestelling en was heerlijk. Nee De electra aansluiting bij de kampeerplaats heeft minder dan 8 ampere. Nee De camping heeft geen kampeerplaatsen groter dan 85 m2. Kwamen eigenlijk alleen om camping acqua dolce levanto recensioni te trekken. We kwamen op deze camping terecht omdat Camping acqua Dolce vol zat. Goede kok.

ACSI Club ID

Reserveren is wel een must. Zittend buiten en behandeld het menu waar vier pagina's met pizza was, verwend voor keuze. Ligging De camping is gelegen in de provincie La Spezia. Over ons.

Dus, een rustige eetervaring was dit niet. Campeggi nelle vicinanze Valutazione media: 5,8. Volete prenotare il campeggio Campeggio Dolce Vita o oppure saperne di pi.

Ook in categorie:
  16.01.2021 22:50 Jilles:
  Stel ons uw vraag Heeft u een vraag of opmerking? Personeel erg vriendelijk, super schoon sanitair.

  13.01.2021 21:41 Brady:
  We kregen te horen drie jaar geleden om hier naartoe te gaan, maar op de een of andere manier werd het ons uit het feit dat het restaurant op een camping is en er zijn zoveel andere plekken om hier te eten.

  17.01.2021 19:08 Emile:
  Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Heel goed

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net