kulineryuk.net

Cc to liter

Datum van publicatie: 22.02.2021

Ik zat al te twijfelen dat 1 liter cc is. Ik vin jullie reacties toch ook wel wat ondermaads hoor. Als symbool wordt internationaal zowel de L hoofdletter als de l kleine letter gebruikt.

Van: cc milliliter ml liter kiloliter kubieke millimeter mm3 kubieke centimeter cm3 kubieke decimeter dm3 kubieke meter m3 kubieke decameters dam3 kubieke hectometer hm3 kubieke kilometer km3. Ik wil namelijk waarschijnlijk een brandstof auto aanschaffen. Roelof , 29 apr De inhoud van een voorwerp of object wordt uitgedrukt in een inhoudseenheid.

Voor de volgende keer, voor al dit soort berekeningen, google is your friend. Naast de liter, kennen we ook de kubieke meter m 3 als standaardmaat. Reageer er dan niet op, hoef je je ook niet te ergeren.

Bijvoorbeeld een fles frisdrank heeft een inhoud van 1,5 liter. Cc to liter nanoliter symbool nl of nL is een volume-eenheid die gedefinieerd is als n miljardste deel van een liter. Oefenen: inhouds-eenheden. De andere eenheden zijn daarvan afgeleid. Elders, kan men ook de hoofdletter L als symbool tegenkomen; zie deze uitleg.

Schema inhoudsmaten De inhoudseenheden zijn als volgt te rangschikken: de stapgrootte is een factor
 • Wat maakt het nu toch uit of er een "d" of "t" staat?
 • Dit is een volume van tien micrometer bij tien micrometer bij tien micrometer.

Navigatiemenu

Sommige landen, zoals Zuid-Afrika , moedigden het gebruik van dit teken aan. Elke stap van groot-naar-klein is keer 10 en van klein-naar-groot is delen door Naast de liter, kennen we ook de kubieke meter m 3 als standaardmaat.

Grt, edo. Een liter is een inhoudsmaat die in het dagelijks verkeer veelvuldig wordt gebruikt om het volume van een vloeistof of een gas aan te geven. Deel Deze Pagina Tweet.

 • Een liter is een inhoudsmaat die in het dagelijks verkeer veelvuldig wordt gebruikt om het volume van een vloeistof of een gas aan te geven.
 • Steeds vaker wordt de hoofdletter L gebruikt als aanduiding voor de liter. Theme by Solostream.

De website Omrekenen, cc to liter. All rights reserved. Een liter is een inhoudsmaat die in het dagelijks verkeer veelvuldig wordt gebruikt om het volume van een vloeistof of een gas aan te geven. Dit is een volume van een kubieke tiende millimeter; zo ongeveer het kleinste volume dat met het blote oog nog zichtbaar is. De liter l is de standaardmaat. Ik wil namelijk waarschijnlijk cc to liter brandstof auto aanschaffen. Het resultaat van de CC naar Liter L conversie wordt getoond onder de buttons.

Productspecificaties

Meer informatie Accepteren. Yup, en ik was ook nog vergeten te zeggen "die Nederlanders met hun krietiek toch altijd". De inhoud is voor te stellen als de hoeveelheid die ergens in gaat. Sinds ik vader ben geworden, heb ik dat flesje dagelijks enorm veel gezien.

En ml is ook 1 liter? Je naam of e-mailadres: Heb je al cc to liter account. In een yoctoliter passen slechts enkele tientallen atomen. Rekenen met inhouds-eenheden 1. Cc is dus identiek aan Milliliter en aan Kubieke Centimeter cm3.

H4. Rekenen met inhouds-eenheden (1)

Lid geworden: 5 sep Berichten: Locatie: moergestel. Lid geworden: 20 aug Berichten: Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Bijvoorbeeld een fles frisdrank heeft een inhoud van 1,5 liter.

Ik wil namelijk waarschijnlijk een brandstof auto aanschaffen. De website Omrekenen. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Lid geworden: 28 apr Berichten: De zeptoliter en yoctoliter worden nauwelijks gebruikt. Noodzakelijk Noodzakelijk, cc to liter. Cc to liter is een volume van tien micrometer bij tien micrometer bij tien micrometer.

Bruno van Hoek29 apr.

Bereken het zelf!

Je naam of e-mailadres: Heb je al een account? Ik wil namelijk waarschijnlijk een brandstof auto aanschaffen. De zeptoliter en yoctoliter worden nauwelijks gebruikt. Grt, edo.

Van: cc milliliter ml liter kiloliter kubieke millimeter mm3 kubieke centimeter cm3 kubieke decimeter dm3 kubieke cc to liter m3 kubieke decameters dam3 kubieke hectometer hm3 kubieke kilometer km3 Naar: milliliter ml cc liter kiloliter kubieke millimeter mm3 kubieke centimeter cm3 kubieke decimeter dm3 kubieke meter m3 kubieke decameters dam3 kubieke hectometer hm3 kubieke kilometer km3 Van en Naar omwisselen Hoeveelheid:.

Elders, cc to liter, voornamelijk in de wetenschappelijke literatuur, hier weer zo neerbuigend op moeten reageren. Toch jammer dat er weer mensen moeten zijn 'die zich zelf nogal wat vinden'.

Ook in categorie:
  23.02.2021 21:35 Aaldert:
  Omrekenen was nog nooit zo eenvoudig!

  22.02.2021 21:17 Jakob:
  Een liter is 10 x 10 x 10 cm Een kubieke meter is x x cm en is gelijk aan 1.

  03.03.2021 07:35 Kaltoum:
  De kleine letter l is in door het BIPM voorgesteld als het officiƫle symbool voor de eenheid liter. Later is dit teken in onbruik geraakt, hoewel men het op sommige plaatsen bijvoorbeeld in wetenschappelijke teksten nog wel tegenkomt.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net