kulineryuk.net

Gefeliciteerd met je vaders verjaardag

Datum van publicatie: 22.02.2021

Hieperdepiep en veel hoera! Het is zelfs mogelijk om je verjaardagskaart met wensen nog op dezelfde dag te laten bezorgen.

Voor een jarige papa Goedemorgen Je bent jarig En ik zing voor jou een lied Want een versje is te moeilijk Nee hoor paps, dat kan ik niet: Lang zal hij leven… zingen Papa is jarig Ik ben zo blij Hij krijgt wat moois Een cadeautje van mij!

Voorspoed Wens jij jouw vader voorspoed en geluk? Is jouw vader door een moeilijke periode gegaan en kan hij wel een oppepper gebruiken? Met taart en slingers, muziek en dans, grijp ik als eerste nu de kans om te roepen: Nog vele jaren!

Straks gaan we Skypen en zie je ons, hand in hand, een verjaardagsliedje zingen totdat je lacht. De verjaardagswensen op deze pagina kan je gebruiken voor op een kaartje voor je papa, hij zal het prachtig vinden.

Of dit nu de verjaardag van je man, vrouw, broer, neef, collega of beste vriend is. Laat dit dan hieronder weten.

De hele week heeft hij gewerkt. Wanneer ieder kind op aarde een vader zoals jij zou kunnen hebben, gefeliciteerd met je vaders verjaardag, dan zou de wereld voor iedereen een betere plek zijn. Daarna is het feest de hele dag en vieren we zijn verjaardag met een lach. Op u verjaardag lieve Moeder, bied ik u mijn beste wens. Deel dit dan met anderen. Hoe leuk is het dan om een flauwe woordgrap te gebruiken voor de verjaardagswens?

 • Een stoel met bloemen kaarten vol zoenen hoofden met hoedjes handen vol toetjes fluiten en bellen veel dank je wellen cadeaus met een lint voor een dierbaar kind dat iedereen voor één dag helemaal aardig vindt. Een goed idee!
 • Voorspoed Wens jij jouw vader voorspoed en geluk?

Verjaardagswensen voor papa / vader

Hoe gaan we het vieren? Voor elke verjaardag kun je hier verschillende voorbeelden bekijken. Bij de verjaardag van je dochter sta je stil bij de geboorte van haar. De leukste verjaardag teksten vind je hier! Is jouw vader door een moeilijke periode gegaan en kan hij wel een oppepper gebruiken?

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Het kan soms best lastig zijn om de juiste woorden te vinden om jouw vader te feliciteren.

 • Voor elke verjaardag kun je hier verschillende voorbeelden bekijken.
 • Bekijk ook de verjaardagswensen op leeftijd.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Van Harte Gefeliciteerd. De hele week heeft hij gewerkt. Tel niet de jaren van je leven, maar de vrienden die je zijn gegeven. Jouw vader feliciteer je natuurlijk het beste met een goede verjaardagswens. Zojuist gelezen: Verjaardagswensen en teksten 50 jaar 60 jaar 40 jaar 18 jaar man, gefeliciteerd met je vaders verjaardag.

Lieve Verjaardagswensen Dochter

Zoek je leuke verjaardagswensen voor op een kaartje? Juiste voor deze personen hebben we deze pagina gemaakt. Je kunt ze kopiëren, aanpassen of samenvoegen. Bekijk hieronder de allerleukste teksten voor zijn verjaardag en heb je de mogelijkheid om een kaartje of cadeau te kopen bij de specialist.

Over ons Bij een verjaardag hoort natuurlijk een verjaardagskaartje met een leuke tekst. Als ik vandaag zo naar jou kijk Dan voel ik mij zo veel meer dan rijk Ik voel mij trots, als je het even draadloos toetsenbord voor tv kan zien Lieve.

Gesponsorde banner. Als er n iemand in het gezin is die een speciaal plekje inneemt dan is het toch vaak wel de dochter, gefeliciteerd met je vaders verjaardag. De teksten zijn allemaal geschikt voor op een kaartje aan iemand die jarig is.

Tips en leuke verjaardagswensen voor je papa / vader

Gefeliciteerd pap! Daarna is het feest de hele dag en vieren we zijn verjaardag met een lach. Het schrijven van een verjaardagskaartje voor je vader is niet altijd even eenvoudig. Mijn mama is jarig!

 • Schrijf dan een krachtige verjaardagswens waarbij jij hem voorspoed en geluk wenst.
 • Je verjaardag dat is vandaag.
 • Hoe gaan we het vieren?
 • Gefeliciteerd pap!

Heel veel plezier Op deze dag En ik hoop dat ik nu Heel lang opblijven mag. Enkele leuke voorbeelden. Als ik vandaag zo naar jou kijk Dan voel ik mij zo veel meer dan rijk Ik voel mij trots, zult worden of bent Weet dat er iemand is die jou zo goed kent Iemand die jou steunt door dik en dun Weet dat ik jou lief heb en alles gun De liefde, sp?

De wensen op deze pagina kan je onder andere gebruiken voor: 50 jaar 60 jaar 65 jaar 70 jaar 75 jaar Zet een van de teksten op een kaartje en je vader zal het prachtig vinden. Klik op n van de onderstaande categorien om er direct heen foto in foto plakken photoshop gaan!

Op deze website kun je verschillende voorbeelden bekijken van originele verjaardagswens. Bij de verjaardag van je dochter sta je stil bij de geboorte van haar, gefeliciteerd met je vaders verjaardag. Gefeliciteerd met je vaders verjaardag is jarig en lekker vrij.

Gefeliciteerd met je verjaardag tekst – vader/moeder

Wanneer ieder kind op aarde een vader zoals jij zou kunnen hebben, dan zou de wereld voor iedereen een betere plek zijn. De teksten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zodat u gemakkelijk een passende tekst kunt vinden. Groter, slimmer, wijzer en ouder En nog altijd staan wij schouder aan schouder Vandaag is voor jou een speciale dag De dag dat jij, en ook ik, feestvieren mag Een jaartje ouder, en dat is te zien Je bent prachtig, en intelligent, bovendien Ik wens jou al het geluk dat er is En altijd mijn steun tijdens elke gebeurtenis Lieve dochter, geniet van deze mooie dag Begin hem met vreugde en beëindig hem met een lach!

Heel veel plezier Op deze dag En ik hoop dat ik nu Heel lang opblijven mag!

Bekijk hieronder de allerleukste teksten voor zijn verjaardag en heb je de mogelijkheid om een kaartje of cadeau te kopen bij de specialist. Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven.

Humor Bron: Greetz.

Ook in categorie:
  25.02.2021 07:54 Mascha:
  Klik op één van de onderstaande categorieën om er direct heen te gaan.

  23.02.2021 02:10 Matt:
  Dat dit jaar een jaar vol geluk, liefde en voorspoed mag wezen!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net