kulineryuk.net

Iemand meereizen studenten ov

Datum van publicatie: 21.02.2021

Samenreiskorting van je kaart verwijderen Houd je OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de Arriva-kaartautomaat Kies 'Tonen alle producten op kaart' Selecteer 'Samenreiskorting' Kies 'Verwijderen' Houd je OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer.

Ook kan Samenreiskorting geladen worden op de automaten van Arriva. Caroline Berkers schreef:.

Ook kan Samenreiskorting geladen worden op de automaten van Arriva. Die mail is een automatische service, die in dit geval in de war raakte door deze update. En ook stads- en streekvervoerders willen niet dat persoonlijke OV-chipkaarten worden uitgeleend. Bij de NS-Kaartautomaat kan Samenreiskorting op de volgende manier verkregen worden: Houd de OV-chipkaart van de medereiziger voor de kaartlezer met het OV-chipkaartlogo rechtsonder op de NS-kaartautomaat.

Hoewel de betreffende vervoerder beargumenteerde dat de jongen geen geldig kaartje had, werd dit in de rechtszaak niet geaccepteerd. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart.

Video: ICNG herspoord 19 okt

Dan werkt het net even anders, iemand meereizen studenten ov. Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer 20 okt Sprinter Apeldoorn - Enschede blijft bij NS 14 okt Het is tevens niet mogelijk om een abonnement te laden op een anonieme OV-chipkaart. Het is niet de bedoeling dat je reist op de OV-chipkaart van een ander, omdat dit kan betekenen dat je als reiziger die kaart gevonden wachtwoord router veranderen telfort gestolen hebt.

Wanneer u gebruik maakt van een persoonlijke OV-chipkaart als vervoerbewijs, komt uw identiteit overeen met de identiteit die vermeld staat op de persoonlijke OV-chipkaart en indien deze een pasfoto vereist, dan bevat deze een gelijkende pasfoto. Onderwerpen: anonieme OV-chipkaart , Geschillencommissie Openbaar Vervoer , ov-chipkaart , ov-studentenkaart , persoonlijke OV-chipkaart , vervoerders. Ipv 30 euro zijn ze met 3 personen ruim 71,00 euro kwijt.
 • Belangrijker is nog dat de reiziger het volle tarief had betaald voor deze reis. Sprinter Apeldoorn — Enschede blijft bij NS 14 okt
 • Op dat moment wordt het aantal kilometers en daarmee de ritprijs berekend en van het saldo van de kaart geschreven. Het is inderdaad vanaf 4 personen.

Je medereizigers hebben daarvoor wel een eigen OV-chipkaart nodig met minimaal 10 euro saldo. Dan werkt het net even anders. Maak gebruik van onze prijsvergelijker om de beste optie te vinden. Zo was het wel een duur reisje. Voor een binnenlandse reis heeft u voor hen een OV-chipkaart nodig met voldoende saldo. Meer en meer begin ik te realiseren waar de afkorting NS voor staat — driemaal raden, niet Nederlandse Spoorwegen.

 • Sinds 1 januari is Samenreiskorting niet meer tijdens de avondspits geldig.
 • Facebook Google LinkedIn Twitter. Caroline Berkers schreef:.

Ik zou overstappen op een andere vervoerder, iemand meereizen studenten ov, maar ik kan dat niet? De daluren zijn:. ICNG ontspoord in Duitsland 16 okt De controleur kan op die wijze controleren of de bewuste reiziger wel de juiste persoon is en wordt misbruik van bijvoorbeeld een OV-studentenkaart of een kaart met een Altijd Vrij-abonnement voorkomen.

Lees meer over samenreizen met NS Flex.

Minimum saldo

De Geschillencommissie Openbaar Vervoer vond dat de vervoerder niet duidelijk kon uitleggen waarom het deze reiziger niet is toegestaan om te reizen op de OV-chipkaart van een ander, zolang dat tegen het volle tarief was. Ik ga nu zelden met de trein het is een stressvol gebeuren geworden met die chipkaart…opgefokt gedoe..

Caroline Berkers schreef:. Hoe kan ik aan twee tickets met deze korting.

Zoek het dichtstbijzijnde oplaadpunt. Bert Kramer schreef:. De Geschillencommissie Openbaar Vervoer vond dat de vervoerder niet duidelijk kon uitleggen waarom het deze reiziger niet is toegestaan om te reizen op de OV-chipkaart van een ander, zolang dat tegen het volle tarief was.

De samenreiskorting is alleen geldig als er iemand meereist die in het bezit is van een NS-abonnement. Hennie Bakker schreef:! Dan werkt iemand meereizen studenten ov net even anders!

Bevestigen

De medereizigers moeten hiervoor Samenreiskorting op de eigen OV-chipkaart anoniem of persoonlijk zetten. Ik ga nu zelden met de trein het is een stressvol gebeuren geworden met die chipkaart…opgefokt gedoe..

Dus dat is dan juist heel goed te rijmen met die mededeling…. In diende een zaak bij de Geschillencommissie Openbaar Vervoer, omdat een jongen een jaar eerder had gereisd op de persoonlijke OV-chipkaart van een ander.

Oproep: reis zo min mogelijk 13 okt

Daarom is het handig om bij Die Bahn een wochenende angebot te kopen, vrij reizen voor maximaal 5 personen voor 45 euro. Fanny schreef:. Ipv 30 euro zijn ze met 3 personen ruim 71,00 euro kwijt. De uitspraak van de Geschillencommissie is namelijk bindend, wat inhoudt dat de commissie bij een vergelijkbare zaak hoogstwaarschijnlijk een vergelijkbare uitspraak zal doen.

De samenreiskorting is alleen geldig als er iemand meereizen studenten ov meereist die in het bezit is van een NS-abonnement. Miep schreef:. Wanneer u gebruik maakt van een persoonlijke OV-chipkaart als vervoerbewijs, iemand meereizen studenten ov, komt uw identiteit overeen met de identiteit die vermeld staat op de persoonlijke OV-chipkaart en indien deze een pasfoto vereist.

Hoofdnavigatie

Samenreiskorting voor heen- en terugreis Wil je Samenreiskorting voor de heen- en de terugreis? Het is tevens niet mogelijk om een abonnement te laden op een anonieme OV-chipkaart.

Samenreiskorting op je OV-chipkaart laden. Die mail is een automatische service, die in dit geval in de war raakte door deze update.

Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer, iemand meereizen studenten ov. Het is niet rivier frankrijk 4 letters bedoeling dat je reist op de OV-chipkaart van een ander, omdat dit kan betekenen dat je als reiziger die kaart gevonden of gestolen hebt. Bij de NS-Kaartautomaat kan Samenreiskorting op de volgende manier verkregen worden: Houd de OV-chipkaart van de medereiziger voor de kaartlezer met het OV-chipkaartlogo rechtsonder op de NS-kaartautomaat?

Ook in categorie:
  21.02.2021 04:33 Lyndon:
  Laad Samenreiskorting pas op de dag dat je gaat reizen op je kaart, want de korting is maar voor 1 reis geldig en gaat meteen in als je incheckt. Hummel schreef:.

  23.02.2021 20:02 Kieran:
  Maak gebruik van onze prijsvergelijker om de beste optie te vinden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net