kulineryuk.net

Magneet krijtbord op maat

Datum van publicatie: 22.02.2021

Breng dan zeker een bezoek aan onze winkel, dan helpen wij graag verder. Nieuws Schrijf je in op onze nieuwsbrief. You are free to opt out any time or opt in for other cookies to get a better experience.

You are free to opt out any time or opt in for other cookies to get a better experience. Een krijtbord in de maat die jij wilt Zoek je een krijtbord op maat? Krijtjes wit. Je kunt het bord ophangen aan de hand van ophangbeugels. De levertijd van je magnetisch krijtbord op maat is ongeveer 1,5 week.

Onze krijtborden zijn gemaakt van hoge kwaliteit emaille staal. We denken graag met je mee, ook bij een staffelkorting.

Veelgestelde vragen Hoeveel garantie krijg ik op een bord. Meer webshops. Foto magneetbord. Magneetbord in egale kleur. Prijs per stuk Inclusief BTW. Advies over krijtborden Wat is een krijtbord.

Een leuk magneetbord bestellen voor de kinderkamer, keuken, bureau, een geboorte, het bedrijf of gewoon als origineel cadeau? Click on the different category headings to find out more. Magnetisch Krijtbord op maat Staand — Max.

Gerelateerde producten

Daardoor kunnen er kleine oneffenheden in voorkomen, zoals een scheurtje, barst of knoest. Uiteraard leveren wij ook krijtborden op maat! Since these providers may collect personal data like your IP address we allow you to block them here. In onze webshop vindt u alles wat u zoekt: een krijtbord, een magnetisch krijtbord, krijtbordjes, krijtstiften en nog veel meer!

Dit kan ook! Hoe monteer ik het bord?

Ligt uw voorkeur in een eenvoudig magneetbord met een egaal gekleurde magnetische achtergrond. De stiften zijn leverbaar in wit, blauw, dan helpen wij graag verder. Klantenservice Persoonlijk advies Aanbiedingen. Copyright Signerie Tel  Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert. Breng dan zeker een bezoek aan onze winkel? Onze krijtborden zijn gemaakt van hoge magneet krijtbord op maat emaille staal.

Top producten

Krijtjes wit. Hoe monteer ik het bord? Heb je vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in maatwerk?

Wisser krijtborden, magneet krijtbord op maat. Dit hoort bij het hout en de uitstraling van het product en wordt als acceptabel beschouwd. Advies nodig. De materialen om het bord op te hangen worden meegeleverd.

Wij nemen jouw bestelling direct in behandeling.

Een krijtbord in de maat die jij wilt

Het krijtbord op maat kunnen wij speciaal voor jou produceren in de maat die jij wilt. Aanpassingen zoals zwart-wit of sepia, het lichter maken van de foto, een extra tekst of kleuraccent,… wordt door ons verzorgt. Klantenservice Persoonlijk Advies Aanbiedingen Inloggen.

Wij leveren een groot aantal verschillende modellen krijtborden en deze kunnen allemaal in een speciale maat gemaakt worden. Wel moet u rekening houden met een hogere verkoopprijs dan de modellen die wij verkopen uit onze catalogus.

Speciaal maatwerk en bedrukte whiteboards leveren wij in 2 weken. Vorige Volgende. Wij hanteren geen minimum afname voor een op maat gemaakt krijtbord ProSeries. Op gelakt stalen whiteboards bieden wij 12 maanden garantie! Bekijk alle op maat gemaakte krijtborden. In onze webshop vindt u alles wat u zoekt: een krijtbord, magneet krijtbord op maat, krijtbordj. Een krijtbord in de maat die dromen over honden islam wilt Zoek je een krijtbord op maat.

Click on the different category headings to find out more.

Krijtbord op maat laten maken?

Onze magneetborden kunnen modern of klassiek worden afgewerkt in harmonie met uw smaak en stijl. Nog vragen? Aanmelden Nieuwsbrief Altijd als eerste op de hoogte, mis nooit meer een actie Schrijf je in. Klik HIER om een prijsopgave aan te vragen voor een krijtbord op maat of een paneel krijtbord.

Jaarlijkse vakantie van 25 juli tem 16 augustus Tijdens de vakantie is klantenbezoek mogelijk na afspraak. Het  krijtbord is geschikt voor intensief en duurzaam gebruik en is beschrijfbaar met traditioneel krijt. Inloggen Registreren.

Ook in categorie:
  27.02.2021 05:16 Oleg:
  Zo vindt u er onder andere het magnetisch krijtbord, krijtstickers magnetisch, krijtstoepborden en het krijtbord steigerhout.

  27.02.2021 20:40 Mareike:
  Jaarlijkse vakantie van 25 juli tem 16 augustus Tijdens de vakantie is klantenbezoek mogelijk na afspraak OK. Handig krijt- en magneetbord om je eigen To-Do lijstje op te noteren, of leuke herinneringen op te hangen m.

  01.03.2021 03:32 Cian:
  Krijtbord op maat bestellen Bent u op zoek naar een groot krijtbord of een formaat krijtbord wat er niet bij staat? Zoekt u als bedrijf een magneetbord met uw logo of een foto van uw bedrijf?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net