kulineryuk.net

Achtergronden windows 10 bewegend gratis

Datum van publicatie: 04.11.2020

Er zijn een paar aanpassingsinstellingen voor de bewegende achtergronden. Paraguay - Español. México - Español.

Slovenija - Slovenščina. Bolivia - Español. Als u die balk verder naar links sleept, heeft de sneeuw een beperkte zichtbaarheid op het bureaublad. Tunisie - Français. U kunt daar een paar alternatieve watereffecten selecteren. In feite kun je een verscheidenheid aan achtergronden toevoegen aan Windows 10 met animaties en 3D-effecten om je bureaublad een beetje meer pit te geven.

Watery Desktop 3D voegt watereffecten toe aan je bureaubladachtergrond. Raadpleeg deze TechJunkie-handleiding voor meer informatie over het aanpassen van Windows bureaubladen. Wanneer de programma's worden uitgevoerd, voegt het 3D-sneeuwvlokkeneffecten toe aan het behang. Canada - English. Installeer DeskScapes 8.

Alle producten Windows 7 Windows Eesti - Eesti.

Voeg wat Space Wormholes toe aan het bureaublad met Space Journey 3D

Onthoud waar je het. Paraguay - Español. U kunt een groter aantal geanimeerde achtergronden toevoegen aan het Windows-bureaublad met DreamScene Video Wallpaper. Voer vervolgens de installatie van de software uit om het te installeren en open het venster dat direct in de snapshot wordt getoond. Je kunt nieuwe achtergronden vinden en zelf maken door naar de site WinCustomize [5] X Bron te gaan.

Je kunt andere Quartz-bestanden vinden op diverse websites. South Africa - English. Ja Nee. Bolivia - Espaol. De volgende instructies zijn een handleiding voor het installeren van de dagen proefversie, om de trial te kunnen gebruiken.

Selecteer vervolgens de uitgepakte DreamScene-achtergrondmap achtergronden windows 10 bewegend gratis de bewegende achtergrond toe te voegen aan de Videobestandenlijst in het softwarevenster. Installeer DeskScapes 8.

Voeg watereffecten toe aan het bureaublad met Watery Desktop 3D

Türkiye - Türkçe. Zoek naar 'Dynamic Wallpaper' in de app store. Als u die balk verder naar links sleept, heeft de sneeuw een beperkte zichtbaarheid op het bureaublad.

Druk op de knop OK om alle geselecteerde instellingen toe te passen. Helemaal rechts is er een balk Helderheid die u kunt slepen. Restaurants in de buurt loosdrecht het naar de rechterkant om de hoeveelheid sneeuw te maximaliseren. Het installeren is zo eenvoudig als er eentje te kiezen en op Download de app te klikken.

Klik met de rechtermuisknop op achtergronden windows 10 bewegend gratis bureablad en kies de optie Aan persoonlijke voorkeur aanpassen.

Uit de community. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden. Plaatsen en landschappen. Hoewel deze functie eerder beschikbaar was binnen bepaalde versies van Windows, heb je nu een Microsoft-app of andere software nodig voor animaties als achtergrond in Windows of een Mac.

Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow Bronnen. Over dit artikel.

Kunst illustratief. Mogelijk loop je er tegenaan dat je een foutmelding albert heijn prepaid klantnummer bij het openen van WindowsApps.

Klik op Bladeren en kies het plaatje uit dat je als achtergrond wilt. Als u alternatieve achtergronden wilt selecteren, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram Geanimeerde achtergrond in het systeemvak en selecteert achtergronden windows 10 bewegend gratis Instellingen om het venster direct hieronder te openen.

De achtergrondafbeelding blijft feitelijk hetzelfde, maar bevat ook 3D-watereffecten.

Open dit in Winrar en je kunt de losse afbeeldingen ermee uitpakken. Druk op de knop Downloaden naast Space Journey 3D om de instellingen op te slaan. Ελλάδα - Ελληνικά.

Sleep het naar de rechterkant om de hoeveelheid sneeuw te maximaliseren. Ga dan opnieuw naar je bureablad, gevold door  Aan persoonlijke voorkeur aanpassen. Productversie selecteren?

Klik op Downloaden onder een achtergrondminiatuur om de Zip-map op te slaan.

Ook in categorie:
  04.11.2020 15:42 Laïla:
  Als u vervolgens de cursor verplaatst, worden golfeffecten op het bureaublad gegenereerd. De volgende instructies zijn een handleiding voor het installeren van de dagen proefversie, maar je zult de app echter moeten registreren en de installatie laten verifiëren, om de trial te kunnen gebruiken.

  11.11.2020 18:15 Arwa:
  Indonesia Bahasa - Bahasa.

  14.11.2020 01:38 Milla:
  Slovensko - Slovenčina. Dat betekent echter niet dat je geen geanimeerde, anders live wallpaper aan het Windows bureaublad kunt toevoegen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net