kulineryuk.net

Display sparta ion doet het niet

Datum van publicatie: 20.11.2020

Ik wist niet hoe ik een nieuw item kon starten dus ik heb hem maar als antwoord neergezet. Dat is overigens alleen een offset calibratie; een span calibratie is een stuk lastiger, daarvoor moet je echt naar de dealer, want daar heb je speciaal gereedschap en de dealersoftware voor nodig.

Probleem Nadere informatie. De fiets heeft nog steeds de originele accu! Weer uitgezet. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Jouw fiets is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid ontwikkeld Nadere informatie.

In dit geval gaat u als volgt te werkt: 1. Deze handleiding is van toepassing op. Mijn oude display heb ik meegekregen. Deze stekker kunt u aan de balhoofdzijde uit het frame trekken, display sparta ion doet het niet. Vaak is de capaciteit bij uitlevering iets hoger. De dealer in mijn nieuwe woonplaats heeft een nieuw batterijpakket van euro geplaatst en natuurlijk in overleg met Sparta maximaal euro coulance kunnen regelen.

Praat mee!

Nee: Ontkoppel de motorstekker Als het wiel wel een mooie vrijloop heeft zal dit niet verbeteren door het vervangen van de motor. Gebruikers handleiding versie Gebruikers handleiding 1. Natuurlijk blijft de controller in de accu aan; dat is onder andere het BMS. Dus als de kilometerstand opeens heel anders is, dan is de accu vervangen door een andere. Wie oh wie? Mijn gloednieuwe elektrische schoonheid www. Laatste bezoek was: 24 okt    Het is momenteel 24 okt

 • Installatie handvatten en remhendels Nadere informatie. Wie kan me helpen om ander het printplaatje te vervangen.
 • Als ik mijn display er op draai, geeft hij altijd E Wie kan mij helpen met een goed advies?

Is er nog een aanleiding geweest, of dat de fiets maanden lang niet gebruikt is. Mijn sparta fiets display doet niets,tot dat ik een klein stukje fiets,dan springt mijn display aan?

Maar wanneer ik de lader er weer uit haal en hem in display sparta ion doet het niet 1 2 of 3 zet. Hiervan wordt overigens volgens de officile E-Code lijst alleen E12 op het display getoond. Sterke opbouw ondersteuning. In die.

Maak hier je gratis

Op 25 augustus schreef Roland van Leusden : De juiste procedure is:. TS: een fiets uit , dat moet een achterwiel "HP" motor zijn met een soort ster op beide zijkanten, en een aantal groeven op het deel tussen de spaken , klopt dat?

Het lijkt er sterk op dat Sparta fietsen dus een soort van sjoemel software bevatten die er voor zorgen dat de eigenaar op bepaalde momenten voor het blok wordt gezet. Lees aandachtig deze handleiding vooraleer u uw Strider scooter gebruikt!

Deze kunt u plaatsen in de schroefgaatjes naast het gat voor de zadelslotpin. Om het framescharnier te openen dient de gebruiker van de fiets handmatig de binnenste klem van het scharnier los te maken.

Forum Webwinkel Klantenservice. Optie 3: Het bodemplaatje is te breed. Ben wel benieuwd wat er bij zou moeten voor een nieuwe Ga na welke oorzaak bij u het geval is en voer de beschreven handelingen uit, display sparta ion doet het niet.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Het display geeft ineens alles o aan verlichting werkt niet fiets altijd aan de lader accu was nog ruim de helft vol toen die aan de lader ging.. Als aanvulling op mijn vorige post over de E03, heb ik meer informatie gevonden over software die gevolgen heeft voor de gebruiker:  een Logische bom logic bomb is heimelijk ingevoegd in het programma waar het sluimert totdat aan de opgegeven voorwaarden is voldaan.

Electronica is volledig van slag , lastig gedoe. De lampjes onder 1, 2 en 3 laten het ondersteuningsniveau zien. Ongelezen bericht door martijn » 26 mei

Display uit- en aan schakelen 3. Zekeringen zijn in tact maar er staat geen spanning op het oplaad- of ontlaadpunt: Maak de accubehuizing open en controleer de bedrading van het betreffende contact 3! Dat houd hem dan op spanning. Had de dipslay op marktplaats gekocht, display sparta ion doet het niet. J Klaren,ik kijk wel hoe lang mijn accu nog meegaat gisteren nog een fietstocht gemaakt van 35 km rondje Oostwold en accu hield zich goed hoop dat ie nog een tijdje mee gaat,nog veel plezier met je Sparta.

Geeft foutmelding laadt wel hoe controleer ik dat Gesteld op om Het gaat om een Sparta Ion uit zonder versnellingen.

Van een Sparta Ion? Ik zal het resetten eens proberen, dank voor de tip. Sparta is niet bereid iets te doen. Nieuwe accu's geven af fabriek minimaal hun opgegeven waarde.

Privacy Gebruikersvoorwaarden. SparkyGSX, de controller in de accu blijft gewoon onder spanning staan!

Ook in categorie:
  27.11.2020 23:48 Esraa:
  Frans den Oudsten. Wilde savonds mn fiets weer pakken kon ik kastje niet eens meer aanzetten.

  27.11.2020 22:40 Harman:
  Geantwoord op om

  24.11.2020 18:12 Nadien:
  Gebruiksaanwijzing B'eBike 5 Gefeliciteerd!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net