kulineryuk.net

Google play store gestopt samsung

Datum van publicatie: 13.11.2020

Mijn google play store app loopt al een tijdje vast ik kan het meer openen met stappen die zijn aangegeven,deze heb ik opgevolg en met succes opgelost. De Google Play Services zorgt er op de achtergrond voor dat alle apps met de smartphone kunnen communiceren waardoor je bijvoorbeeld meldingen op je scherm kunt krijgen.

Zorg dat u bent verbonden met een betrouwbaar wifi-netwerk. Martijn Chel. Om deze deze te wissen doe het volgende:. Een uitgeschakelde downloadmanager laat de Google Play Store niet starten op uw apparaat. Ga naar VPN en sleep de schakelaar naar links om deze uit te schakelen.

Als geen enkele andere optie werkt en je het bijna opgegeven hebt dan is er nog een laatste redmiddel: de smartphone terugzetten naar de fabrieksinstellingen, google play store gestopt samsung. Doe een update. Het kan erg vervelend zijn als de melding ervoor komt? Fijne avond, Ekiem. Google Play. In sommige gevallen kan het verwijderen van de laatste updates van je Play Store het probleem oplossen:! Naar Instellingen, dan de app "Google playstore" aanklikken.

U moet dus controleren of Downloadbeheer is ingeschakeld of niet.
  • Apple maakt datum voor aankondiging iPhone serie bekend.
  • Ben je in een ander land?

Antwoorden

Log in voor extra supportopties om uw probleem snel op te lossen. Open de app Instellingen op uw Android-telefoon of -tablet. Dit is niet iets wat je zomaar doet, alle gegevens worden dan van de smartphone gewist. Doe een update! Goed om te horen dat het probleem opgelost is. Feedback verzenden over Ook ik ben al sinds 5 december aan het kloten met google playstore en playservices.

Als u nog steeds niet kunt downloaden nadat u het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store heeft gewist, start u het apparaat opnieuw op. Samsung telefoon leasen. Bij mij is het ook gelukt.

Recente telefoons. Groetjes Rianne.

DISCLAIMER

Ga naar VPN en sleep de schakelaar naar links om deze uit te schakelen. Robert Niewold - 26 okt. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Volg de instructies op het scherm om uw account toe te voegen. Installeer robbie speeleiland 2 nieuwste versie van de Google Play-services en kijk of deze werkt of niet.

Theo says:. Dit is opslagruimte die tijdelijk gebruikt wordt voor data. De naam van deze optie verschilt van apparaat tot apparaat.

Play Store gegevens wissen

Neurie het liedje met Google. Of maakt het niet uit. Review: Oppo Find X2 Pro — de toekomst is hier.

  • Android dit zijn tot nu toe de meest interessante functies.
  • Jan, 19 September , Blog 6 manieren om het probleem met de onverwachte 'Google Play Store is gestopt' foutmelding op te lossen.
  • Dus check bij Samsung of er updates zijn en voer deze door.
  • Niet gek dus dat die Google Play Service is gestopt.

Google Play Store is gestopt: cache legen Wist je dat, iedere keer dat je zoekt in de Play Store er tijdelijk data wordt opgeslagen. Uw apparaat heeft mogelijk weinig opslagruimte beschikbaar als u een melding heeft google play store gestopt samsung over opslagruimte of als er minder dan 1 GB ruimte beschikbaar is als u dit nagaat.

Meer hulp nodig. Open de app Instellingen op je Android-telefoon of -tablet. Het bijwerken kan helpen bij jouw opstartproblemen. Leeg jouw cache eens in de zoveel tijd woorden dat beginnen met een y jouw Play Store zal weer smooth gaan werken.

Philips claimt dat als het lamp staafje kapot is van de infrarood lamp PR deze dan terug moet voor reparatie, dit is onterecht, google play store gestopt samsung. Windows 10X: besturingssysteem voor opvouwbare apparaten uitgelegd. Bekijk de naam en het e-mailadres van het gebruikte account bovenaan het scherm.

Play Store cache legen

Zo speel je muziek af met de app Files by Google. Reactie op: Tablets en aansluitingen: alles dat je moet Als laatste teruggezet naar fabriekinstellingen. Log in voor extra supportopties om uw probleem snel op te lossen.

Veel succes. Het was gewoon de chermbeveiliging. Google Play Store gestopt.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net