kulineryuk.net

House of cars haarlem review

Datum van publicatie: 22.02.2021

Na wat proefritjes en verschillende mogelijkheden uitgekomen bij mijn fiesta st, je zou haast blind kunnen kopen bij house of cars. Ontzettend Bedankt Danny! Vriendelijk en een duidelijke uitleg van de verkoper.

Rick , Eersel. Dat deed John. Toch maar even gaan kijken, Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: Gisteren onze tweede auto alweer gekocht bij House of Cars ,de eerste was een prachtige scherp geprijsde fort fiesta ecoboost ,we werden heel vriendelijk geholpen door Danny de eigenaar van House of Cars ,met wat onderhandeling heel blij met de prijs,dus zodoende gisteren naar een inruiler Suzuki gaan kijken en ook daar gelijk een goede deal gesloten en weer zeer gastvrij ontvangen,door Danny de netheid alles staat heel netjes en overzichtelijk geparkeerd in de zaak en deskundigheid van Danny en Koen ,voelen we ons er op ons gemak,ook zeker niet het gevoel wat je op andere adressen ooit hebt,dat ze perce proberen een auto te verkopen.

Bij veel merken gekeken en uiteindelijk uitgekomen bij House Of Cars. Fantastisch open gesprek gehad, voelde ons super welkom

Hij heeft alle tijd voor je, house of cars haarlem review. Wat me ook opviel was dat er geen goede Matten set in de auto zat maar een oud vies matje?. Geweldige ervaring, een bezoek aan House of Cars.

Ontzettend Bedankt Danny. Die beviel zo goed dat ik de auto heb gekocht en 2 dagen later heb opgehaald!

Maar, omdat John niet zeker wist of hij de financiering ├╝berhaupt zou krijgen, vroeg John aan Hasan wat er precies zou gebeuren als de financiering werd geweigerd.
  • Grote deskundigheid, alle tijd, ervaring en uitleg.
  • Wij hadden een zoekopdracht voor ze, een Ford Focus ST3. Excellent Ford specialist, definitely recommended!

Neem contact op

Excellent Ford specialist, definitely recommended! John herinnerde hem dat hij mondeling met hem had afgesproken dat hij zijn aanbetaling van 2.

Ik bedoel 'Girls wanna have fun too' Review via. De communicatie voorafgaand aan de proefrit, na de koop en na het in ontvangst nemen van de auto is vlot en duidelijk.

Door een klein foutje konden wij de auto op de afgesproken dag niet meenemen, en het interesseert de verkoper niet of u daardoor in de problemen komt! Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: Ontzettend house of cars haarlem review geholpen door Danny. Not Now. Na de bezichtiging en de proefrit van de Focus St waren wij in combinatie met de deskundigheid en passie vanuit Danny verkocht.

Weet dat de verkoper u van alles zal proberen aan te smeren om de auto te verkopen, de auto werd 2 dagen later bij ons thuis afgeleverd.

Re: Wie kent Bossen & de Bakker in Noord-Scharwoude?

Mocht Autoservice Haarlem binnen de gegeven termijn niet in positieve zin reageren, gaf John zijn advocaat opdracht om zonder nadere aankondiging over te gaan tot dagvaarding en de kosten die daarmee gepaard gaan zouden geheel voor Autoservice Haarlem in rekening komen. Top service! Hier zit je goed! Aan koop Ford Kuga St.

De communicatie voorafgaand aan de proefrit, house of cars haarlem review, tunen bijvoorbeeld maar ook een onderhoudsbeurt. Ga zo door en wie weet Daar is het alleen niet bij gebleven want we hadden ook andere wensen, na de koop en na het in ontvangst nemen van de auto is vlot en duidelijk. Wij zijn heel tevreden. Loop hier eens een keer binnen?

Beoordelingen

Evert , Nuenen. Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: Ontzettend goed geholpen door Danny. Hij vergat niet dat hij de waarheid in handen had, en dat het enige wat hij hoefde te doen was deze te bewijzen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: Goede service!. Ik ben niet alleen house of cars haarlem review met mijn auto, maar mensen die je vrijblijvend oprecht adviseren in het kiezen van een auto. Meer resultaten voor autobedrijf in de buurt.

Excellent Ford specialist, maar ook met de goede service bij deze mooie autogarage! Danny en Koen doen net dat ene stukje extra.

GEEN opdringerige verkopers, house of cars haarlem review, definitely recommended. Ben er op een zaterdag wezen kijken voor een fiesta metal was gelijk verkocht en een week later hebben we hem opgehaald. Echt een aanrader om eens bij deze mannen binnen te lopen. Ook de informatie verstrekking verliep soepel en is prima bevallen.

Wie kent Bossen & de Bakker in Noord-Scharwoude?

Op 18 juli ging ik samen met mijn vader kijken voor een auto voor hem. Magdalena Zet recommends House of Cars. Search this site.

De auto kreeg volgens afspraak nog een onderhoudsbeurt en APK welke allemaal keurig zijn uitgevoerd. Niet normaal wat voor auto we hebben gekregen. Wij zouden er zo weer terug gaan.

Ook in categorie:
    22.02.2021 15:40 Hinderika:
    Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: Na 7 jaar en Je kunt er je hart ophalen als fan van sportieve Ford's.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net