kulineryuk.net

Meerdere grafieken in 1 grafiek excel

Datum van publicatie: 23.02.2021

Geef je sjabloon een naam en kies voor Opslaan. Was deze informatie nuttig? U kunt dan de hulptabel markeren en op basis daarvan de volgende grafiek maken.

Eventueel kun je op deze manier ook zelf een grafiektitel toevoegen. Komen er extra gegevens bij? Een plaatje zegt meer dan woorden. Ook kun je de eenheden wijzigen. Welke soort wiskunde kun je het best kiezen als je natuurkunde doet. Met uitleg symbolen en eenheden.

Als de grafiek op een apart werkblad staat, is slepen niet altijd de handigste manier om een nieuwe gegevensreeks toe te voegen. In Excel heet een lijn die zo goed mogelijk bij de meetpunten past een "trendlijn". Natuurlijk weet ik wel dat er ook grafieken zijn. Klik op het tabblad Grafiekontwerp op Gegevens selecteren. De hulptabel ziet er als volgt uit:, meerdere grafieken in 1 grafiek excel.

Voorwaardelijke opmaak toepassen in een grafiek

Een legenda toevoegen aan een grafiek. Hartelijk dank voor uw feedback! Sla je grafiek dan op als sjabloon! Beschikbare grafiektypen in Office. Nadat u een grafiek hebt gemaakt wilt u er mogelijk nog een gegevensreeks aan toevoegen. Klik op het tabblad Grafiekontwerp op Gegevens selecteren.

Log in Wachtwoord vergeten! Een gegevensreeks is een rij of kolom met cijfers die in een werkblad zijn ingevoerd en in uw grafiek zijn uitgezet, zoals een lijst met ader gesprongen in oog gevaarlijk voor uw bedrijf. Uw Office-vaardigheden uitbreiden.

Getallen in kolommen Voordat je een grafiek kunt maken moet je de getallen in Excel invoeren. Inloggen Abonnee worden. Een serie meetwaarden die bij elkaar horen en die in een diagram wordt weergegeven wordt een 'grafiek' genoemd. Hieronder uitleg over hoe je dan wl een goede natuurkundegrafiek maakt met Excel. Meerdere grafieken in 1 grafiek excel is de gewoonte om de onafhankelijke grootheid links te zetten deze komen straks op de x-as en de afhankelijk grootheid rechts deze komen straks op de y-as.

Automatisch weergeven van de laatste 6 maanden in een grafiek

Tips bij het leren Tips voor het voorbereiden en trainen voor een natuurkundetoets of examen. Bedankt voor uw feedback. Toch kan het zo zijn dat je de getallen op de as wil aanpassen. De brongegevens worden geselecteerd in het werkblad en hebben formaatgrepen.

Volg ons Twitter LinkedIn Facebook. Met uitleg symbolen en eenheden. Was deze informatie nuttig. Schoolboeken natuurkunde Overzicht van de verschillende schoolboeken voor natuurkunde. Als de grafiek op een apart werkblad staat, is slepen niet altijd de handigste manier om een nieuwe gegevensreeks toe te voegen.

Gegevens wijzigen

Een abonnement om optimaal van je tijd te gebruik te maken. Opmerking:  U kunt maar voor één gegevensreeks tegelijk het grafiektype wijzigen. Meer hulp nodig? Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is.

Doe het zelf, gewoon lekker meerdere grafieken in 1 grafiek excel. Ook kun je de vergelijking van de lijn gps coordinaten zoeken iphone de grafiek laten opnemen. U ziet de nieuwe gegevensreeks onder Legendagegevens reeks? Je kunt bij Spreiding ook weer kiezen voor meerdere opties.

Een abonnement om optimaal van je tijd te gebruik te maken? Zie voor meer informatie over het maken van een grafiek maken een grafiek van begin tot einde. Klik op het tabblad Grafiekontwerp onder Grafiektype wijzigen en klik vervolgens op de 2D-grafiek die u aan de bestaande grafiek wilt toevoegen. Komen er extra gegevens bij?

Eigenschappen grafiek wijzigen

De brongegevens die nu worden weergegeven, worden geselecteerd in het werkblad en hebben formaatgrepen. U kunt dan de hulptabel markeren en op basis daarvan de volgende grafiek maken.

Dan kan het handig zijn om dezelfde grenzen aan te geven.

Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Je kunt bij Spreiding ook weer kiezen voor meerdere opties. Selecteer een gegevensreeks in de grafiek.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net