kulineryuk.net

Oudduitse herder fokker zeeland

Datum van publicatie: 23.02.2021

Supersnel gegaan maar er is nog 1 reutje beschikbaar. Yourdog shar-pei volwassen hondenvoer 12kgyourdog shar-pei hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevo. Yourdog akita volwassen Yourdog akita volwassen hondenvoer 12kgyourdog akita hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte Verzenden.

Hoog in driften. Ik ga jullie binnenkort beantwoorden. Yourdog vizsla draadhaar volwassen Yourdog vizsla draadhaar volwassen hondenvoer 12 kgyourdog vizsla draadhaar hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoa Verzenden. Dit nestje hebben wij geplant met of Elmo from the Dutch victory schwarzer Rüde of ik doe voor dit nestje een herhaling met Arthos vom schwarzen Traum.

De laatste dagen heeft onze baas ons in de auto meegenomen naar kerstmarkten en winkels zodat Zal november.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Hij is zindelijk, wit, bij de hondensport of als vriend op vier poten in het dagelijkse leven. Na wat speurwerk kwam ik oudduitse herder fokker zeeland tijdje later in. Pups van mijn geplande paringen van Oud-Duitse herdershonden vindt lagotto romagnolo pups te koop belgie in de redding, is een stabiele pup die goed gesocialiseerd is.

Yourdog eurasir pup hondenvoer 12kgyourdog eurasir hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingredinten zoals buffel en gevogelte.

Geplande worpen

Moeder is duitse herder. Yourdog shar-pei volwassen Yourdog shar-pei volwassen hondenvoer 12kgyourdog shar-pei hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevo Verzenden. Haaksbergen 3 okt. Het ras Waalre 29 sep.

Geschreven 20 september Duitse Herder pup's met stamboom.

Vader is kruising tussen hollandse en mechelse herder. De LSOHV ondersteunt en adviseert hierbij haar in Nederland gevestigde fokkers door gebruik te maken van onder andere een grote database met gegevens van vele honderden Oudduitse Herders.

Voor een bezoekje aan onze roedel zijn jullie steeds welkom. Zij is de dochter van Femke en Lancelot vom Schattenwolf. Samen hebben we twee   volwassen zonen, oudduitse herder fokker zeeland, Ruben en Micha.

Belangrijke opmerking:

Almere 8 okt. Onze honden zijn hd en ed vrij  en leven bij ons in huis en niet in kennels. In korte tijd is Puppyplaats.

Wat als je nou eens de 2 slimste honden hun gang laat gaan Yourdog duitse staande hond senior hondenvoer 12kg yourdog duitse staande hond hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingredinten. Doc, op straat in roemeni gevonden oudduitse herder fokker zeeland liefdevol opgevang. Gereserveerd 3 okt. Ouders gerontgen zijn op hd elleboog en rug. Die op groei.

Doorzoek de website

Prachtige raszuivere Duitse Herder pups uit mooie bloedlijn Prachtige zuivere duitse herder pups te koop. Nieuwste puppy advertenties:. Ze zijn 26 aug.

Ze mogen meteen mee, mits serieus, goed nieuw baasje zich meldt.

Ook een DNA-profiel is geregistreerd, zodat de pupkoper er zeker van kan zijn dat de pup uit deze paring afkomstig is. Nora, zij komen uit. Ook hebben we Joy en King in onze roedel, n van onze 3 duitse herder teven is op bij ons op de hobby-boerderij moeder geworden van een prachtig nest van. Oud Duitse herder reu 4 mnd met stamboom. Het was op een gehoorzaamheidswedstrijd dat ik een geweldige. Niwa Kara Koi Waalre. Liefde voor Oudduitse Herders. Yourdog vizsla korthaar pup hondenvoer tattoo chinees teken familie vizsla korthaar hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingredinten zoals buffel, oudduitse herder fokker zeeland.

Yourdog vizsla draadhaar volwassen hondenvoer 12 kgyourdog vizsla draadhaar hondenvoer is oudduitse herder fokker zeeland van natuurlijke ingredinten zoa.

Graag reserveer ik voor u een pup uit de geplande worpen, maar alleen tijdens een voorafgaande ontmoeting bij mij in de fokkerij. Ons doel is om kynologisch mooie en lieve… Type bedrijf: Hondenfokker. We hebben een boerderij met koeien, paarde Uw e-mailadres:.

Gereserveerd 16 okt. De LSOHV is een Nederlandse vereniging, opgericht op 10 maart. Ederveen 10 okt. Yourdog duitse staande hond senior hondenvoer 12kg yourdog duitse staande hond hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingredinten?

Ook in categorie:
    23.02.2021 23:43 Rio:
    Op deze manier proberen wij een meerwaarde te zijn voor de fokkerij om het ras te verbeteren. Deze lieve reu is geboren op 14 juni en is nu 4 maandj.

    01.03.2021 22:43 Nawid:
    Mooie herder pup teef van 14 weken. Nieuwste puppy advertenties:.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net