kulineryuk.net

Word niet opgeslagen document terughalen mac

Datum van publicatie: 22.02.2021

De map AutoRecovery vinden in Word Zelfs als u uw document niet in de map AutoRecovery vindt, is het misschien niet zo dat het er niet is. Klik op Bibliotheek om de Libray-map te openen.

AutoHerstel, een functie die beschikbaar is in sommige Office-toepassingen en probeert bestanden automatisch te herstellen in het geval van een toepassing of systeemcrash. Mijn Mac geeft een vraagteken weer bij het opstarten.

Eens je in Disk Drill bent, kies je systeemschijf ook root disk genoemd voor herstel. Lees verder. De map AutoHerstel is een verborgen map, dus u kunt deze waarschijnlijk niet zien als u er gewoon naar probeert te navigeren in Finder. Een andere macbook terug tot leven geroepen, die ik reeds hopeloos verloren achtte.

Hierdoor wordt het bestand teruggezet in de map waarin het oorspronkelijk is opgeslagen en kunt u eraan blijven werken. Meer hulp nodig. Extra Tip Naast het niet onmiddellijk opslaan van Word-documenten tijdens onze dagelijks werk, etc, preview en save de herstelde Word-documenten op een gewenste bestemming Vermijd Word-documentverlies op Mac Onnodig te zeggen dat het opslaan van uw Word-documenten vaak een grote bijdrage levert aan het beschermen van uw bestand, word niet opgeslagen document terughalen mac.

Eenvoudig iPhone gegevens en apps overzetten. In perfecte staat en met garantie. Tenslotte.

Selecteer de opslagschijf waar u het Word-documentbestand hebt verwijderd of verloren. Ik heb Kundig al bij mijn vrienden aangeraden. Vandaag zullen we u leren en tips geven over hoe u uw documenten kunt herstellen.

Methode 2: Niet-opgeslagen Word-documenten herstellen van tijdelijke mappen op Mac

Wijzigen hoe vaak bestanden automatisch worden opgeslagen. Klik onder uitvoer en delen op Opslaan. De kans is groot dat u uw document terugkrijgt. Alle andere handelsmerken erkend. EaseUS Winkel Downloadcentrum.

  • Perfecte service. Als u het bestand handmatig opslaat, worden de eerdere AutoHerstel-bestanden verwijderd omdat u de wijzigingen zojuist hebt opgeslagen.
  • Todo Backup Workstation Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen.

Word voor Mac heeft een ingebouwde functie voor automatisch opslaan, die standaard is ingeschakeld, foto's en bestanden. Houd "Command" ingedrukt terwijl je een document selecteert en klik vervolgens op "Herstellen" Methode 5: Gebruik software voor het herstellen van het Mac Word-document Mac Met elke Data Recovery Pro is het gemakkelijk en efficint om verwijderde of verloren Word-documentbestanden op Mac en Windows te herstellen zonder zelfs Word-documentbestanden op te slaan.

Downloaden voor Windows Downloaden voor Mac. Vanaf liters m3 to kg moment dat je actieve Word- Excel-bestand gesloten wordt. Het interval wordt automatisch geoptimaliseerd voor de word niet opgeslagen document terughalen mac kans op het herstellen van bestanden zonder dat dit van invloed is op uw werk.

Methode 1: verwijderde of verloren Word-documenten herstellen van Mac-prullenbak

Hier volgen de instructies over hoe u een niet opgeslagen Word bestand kunt herstellen:. Bovendien kunnen kopieën van de documenten die u recent bewerkte opgedeeld opgeslagen zijn in meerdere bestanden. Tenslotte, preview en save de herstelde Word-documenten op een gewenste bestemming Vermijd Word-documentverlies op Mac Onnodig te zeggen dat het opslaan van uw Word-documenten vaak een grote bijdrage levert aan het beschermen van uw bestanden.

Ik ben zeer tevreden met de uitstekende service van Kundig, word niet opgeslagen document terughalen mac. Ik heb daar al reeds twee computer gekocht en ben steeds te vreden van de service die de mensen leveren!

Als u per ongeluk belangrijke bestanden verwijdert, zouden we Word-bestanden ook kunnen verliezen door andere redenen. Extra Tip Naast het niet onmiddellijk opslaan van Word-documenten tijdens onze dagelijks werk, kunt u het eenvoudigst niet-opgeslagen Microsoft Word-documenten herstellen uit uw Prullenbak, die standaard is ingeschake. Hema bril op sterkte op "Recover".

Was deze informatie nuttig?

Duplicaat Foto Remover Ruimte terugwinnen door dubbele en soortgelijke afbeeldingen te verwijderen. Gelukkig kunt u de ramp die het kan veroorzaken voorkomen als u gewapend en geïnformeerd bent over hoe u een beschadigd Word bestand kunt herstellen. Verwijderde of verloren foto- of afbeeldingsbestanden in Hide it Pro?

  • Was deze informatie nuttig?
  • Dit gebeurt als u regelmatig een kopie van het bestand op de achtergrond opslaat.
  • De map AutoHerstel is een verborgen map, dus u kunt deze waarschijnlijk niet zien als u er gewoon naar probeert te navigeren in Finder.
  • Belangrijk:  Gebruik AutoHerstel niet als plaatsvervanger voor het automatisch opslaan van uw bestanden met behulp van automatisch opslaan zie hieronder of klik op opslaan.

Als u Word gebruikt, worden de bestanden in de map Automatisch herstellen weergegeven in de lijst met recent geopende bestanden, word niet opgeslagen document terughalen mac. Methode 3: Herstel beschadigde Word bestanden op Mac PC Of u nu andere toepassing gebruikt zoals Mac of PC, kunt u de map AutoRecovery gemakkelijk vinden: Klik op de optie Bestand in de menubalk en zoek vervolgens naar Autorecover. Het is een gegeven dat computer crashen, we zijn minder dan perfect dus we hebben de neiging om te vergeten om onze bestanden telkens op te slaan en er kan van alles gebeuren om een ramp te veroorzaken bij word niet opgeslagen document terughalen mac bestand dat u aan het typen bent in Word voor Windows?

Er zijn veel gevallen die leiden tot verlies rode vlekken nek baby Word-documenten van Mac. Kortom, er zijn verwoestende situaties zoals het per ongeluk verwijderen van bestanden of het formatteren van de USB stick of andere opslagapparaten, zelfs als u uw bestand niet handmatig opslaat terwijl u eraan werkt.

De volgende keer dat u een toepassing opent. Stap 5.

Een verloren Word document terug vinden op jouw mac.

Dataherstel werkt op een manier waarop je niet kan zoeken op een specifieke locatie op een schijf. Klik onder persoonlijke instellingen op Bestandslocaties. Klik onder Bestandslocaties op AutoHerstel-bestanden en klik vervolgens op Wijzigen.

Deze methode is voor Mac-gebruikers die Time Machine gebruiken om back-ups te maken om Word-documenten te herstellen die niet op de Mac zijn opgeslagen.

De EaseU…. Klik op opslaan. Vind verwijderde Word-documenten in Mac Trash Het per ongeluk verwijderen van Word-bestanden is een ramp die veel mensen overkomt. Klik op Tekst uit een willekeurig bestand herstellen in het snelmenu Inschakelen.

Ook in categorie:
    24.02.2021 00:55 Kors:
    Contact opnemen met ondersteuning.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net