kulineryuk.net

Ah nieuwe binnenweg openingstijden

Datum van publicatie: 17.01.2021

Mei Als het goed is, is dit de eerste Albert Heijn die ooit in Rotterdam gevestigd heeft. Albert Heijn Amsterdam Frederiksplein 1.

Ontvang automatisch een mailtje als we een aankondiging hebben over een nieuwe voorziening in jouw stad. Agenda Meld uw agendapunt aan. Voor stokbrood ga ik wel altijd meer dan uur voor sluitingstijd naar deze winkel.

Albert Heijn Amsterdam Helmholtzstraat Dan zijn er ook proeverijen en leuke activiteiten. Ik houd ervan om bij de Albert Heijn boodschappen te doen.

Andere filialen in Rotterdam zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Albert Heijn Rotterdam - Peppelweg Albert Heijn is een goede winkel, niet bijzonder vriendelijk. Het personeel is zoals de gemiddelde Rotterdamse supermakt, neem cash mee, ah nieuwe binnenweg openingstijden. De laatste keer moest ik post ophalen en dat kan tegenwoordig in de meeste supermarkten.

Dat kan .

Pure luiheid, want lui wordt je met een supermarkt op 20 meter van je voordeur. Albert Heijn Rotterdam - Marinus Bolkplein 4. Misschien komt dit door de mensen die hier altijd voor de deur blijven hangen en het smalle voetpad voor deur, erg vervelend.

Vers, lekker en gezond eten

Albert Heijn Amsterdam Haarlemmerplein Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam en vanwege de grote van deze supermarkt is de wachttijd niet enorm lang altijd. De rijen zijn altijd kort, meer dan twee klanten zie je niet snel in de rij.

Albert Heijn Rotterdam - Laan op Zuid Prima winkel, die zich net als elk Albert Heijn filiaal onderscheidt door een ruime en mooie winkel. Dat kan Kinderen maken van hun mondkapje een echt kunstwerk 1 dag geleden  1 dag geleden   Kinderen uit de Tarwewijk hebben gisteren het Huis van de Wijk Millinxparkhuis hun eigen mondkapje gemaakt en beschilderd

Albert Heijn Rotterdam - Bentinckplein Bij de kassa's daarentegen loopt het altijd wel erg vlot. Albert Heijn Rotterdam - Goudse Rijweg Jul Deze vestiging van Albert Heijn is een zeer grote. Dat geloof ik zo, erwten en rijst, ah nieuwe binnenweg openingstijden. Woehoe, maar dat is er niet aan af te zien.

Albert Heijn Folders in Rotterdam

De aanwezigheid van deze Albert Heijn zorgt wel regelmatig voor een klein verkeersinfarct op de smalle Binnenweg. Wij komen met ons assortiment tegemoet aan de wensen van de mensen die in de buurt wonen, maar hebben ook alles voor passanten.

Voor de prijs die je ervoor betaald krijg je zeer lekkere broodjes vers uit de oven. Ik vind het hier altijd erg prettig boodschappen doen, er zijn ook heel veel kassa's aanwezig waardoor je nooit lang in de rij hoeft te staan.

Maar de Albert Pijn ribbenkast links op de Nieuwe Binnenweg is niet bijzonder goed. Dat komt omdat de deze Albert Heijn altijd een uurtje langer open is door de week 9 uur 's avondsik begrijp het. Laat folder zien, ah nieuwe binnenweg openingstijden.

Iets voor jou? De Albert Heijn op de nieuwe Binnenweg is voor mij zelf iets minder goed gelegen. Ok, en dat is meestal de tijd dat ik boodschappen doe.

Openingstijden dichtstbijzijnde winkels

Het Zalmhuis is terug, en hoe! De Albert Hein op de Nieuwe Binnenweg zit op mijn fietsroute en is daarmee perfect voor de dagelijkse boodschappen en is dus niet voor de grote boodschappen bedoeld niet handig met de auto.

Ik ben zeer tevreden over de Albert Heijn in Maasland en ik kan het iedereen aanbevelen. Deze AH is overigens wel erg groot, waardoor je hier wel alles kunt vinden wat je zoekt. Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

 • Aangeboden door Flexas.
 • Grote voordeel van deze AH is dat de winkel 's avonds tot 21 uur open is en op zondag ook langer open blijft dan de concurrentie.
 • Verder is deze Albert Heijn een zoals alle anderen, helaas is de straat voor deze winkel op dit moment opgebroken waardoor de winkel niet echt goed bereikbaar is.
 • Albert Heijn Rotterdam - Krabbendijkestraat

Ontvang automatisch een mailtje als we een aankondiging hebben over een nieuwe voorziening in jouw stad. Meeste reacties. Albert Heijn Rotterdam - Vierhavensstraat Albert Heijn Amsterdam Haarlemmerdijk 1, ah nieuwe binnenweg openingstijden.

Albert Heijn Rotterdam - Grotemarkt Albert Heijn Rotterdam - Goudse Dagje weg postcodeloterij keuze De Albert Heijn ziet er netjes uit en er is me nooit een negatief iets opgevallen.

Albert Heijn-winkels bij jou in de buurt. Opgelet: grote pinstoring bij Albert Heijn, neem cash mee! Het personeel is verder vriendelijk en de wachtrij voor de kassa zijn over het algemeen dragelijk.

Albert Heijn Amsterdam Bos en Lommerweg Veelgestelde vragen Tip de redactie Krant gemist. In uw stad Rotterdam vindt u in totaal 38 winkels van uw favoriete detailhandelaar Albert Heijn! Stadsgids Aanbiedingen Vacatures Agenda Service.

Ook in categorie:
  25.01.2021 07:08 Marie-Christine:
  Je moet nu nog wel eventjes geduld hebben: de feestelijke opening van deze gloednieuwe Albert Heijn is op 26 februari om uur. Albert Heijn Amsterdam Gerrit van der Veenstr

  25.01.2021 17:25 Marlo:
  Blijdorp krijgt een nieuwe kinderkledingwinkel van bekende eigenaren! Jun Deze Albert Heijn is erg ruim, maar dat betekent niet per se dat het assortiment ook groter is, maar vooral de gangpaden zijn erg groot.

  27.01.2021 09:45 Josien:
  Van de vele Albert Heijn's die ik in Rotterdam heb bezocht is dit toch wel mijn favoriet.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net