kulineryuk.net

Camping t boerenerf zoover

Datum van publicatie: 16.09.2020

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. Beoordelingen 8.

Vakantiepark De Heigraaf ligt nabij een zandstrand. De bestelde broodjes lagen s'morgens klaar op ons plekje. Rondleiding gehad. Telefoon: Email: Facebook: info oponsboerenerf. Hiervoor moet dus extra betaald worden.

Gezellige minicamping De Wetterspetter is een gezellige minicamping met een prachtig uitzicht en heeft een unieke watersportlocatie in Zuidwest Friesland.

Ontvangst was vriendelijk en er was echt goed gedacht aan de coronamaatregelen. Een gezellig "proathoes" met allerhande folderscamping t boerenerf zoover, fiets- en wandelro. Dit is wat een kleine camping voor mij is met de camper een paar dagen op camping t boerenerf zoover mooi en strak gemaaid grastapijtje. Veel plezier bij het lezen van de verhalen van Dion. Een natuurlijke zwemvijver met water uit eigen bron cider azijn albert heijn een zwemoppervlak van 5x11 meter zorgt voor heerlijke verkoeling.

Gasten die wat rustiger willen staan, maar toch de bedrijvigheid van het veld willen meemaken, zijn de 4 staanplaatsen naast het weiland een goede keuze. Je kiest voor rust en ruimte.

Camping 't Boerenerf is

In de grote schuur kun je genieten van een koud biertje, een Slowaaks wijntje of huisgemaakte likeur. Door Corona dit jaar 12 km van huis gekampeerd en wat fantastisch was dat! Regelmatig wordt er op dit kampvuur originele Slowaakse gulaš klaargemaakt.

Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid. Op vakantie geweest met partner Kan niet beter, in één woord geweldig Een weekendje Twente gedaan. De camping is als ontmoetingsplaats door de jaren heen voor velen de bron van nieuwe vriendschappen geweest.

  • Corona regels worden goed nageleefd. Mooie, rustige, ontzettend schone camping met mooie grote plaatsen.
  • Wij hebben hier een midweek gestaan met onze 3 kids met de camper. Overzicht 8.

Dat je voor op moet betalen was voor ons vreemd Wij moesten eerder naar huis Weg de betaalde nachten 12 camping t boerenerf zoover moesten van de camping af zijn anders bij betalen Als wij 13 uur of 14 uur hadden mogen vertrekken Was alles droog geweest Als het druk op de camping was geweest had ik er vrede mee Indruk alles mee pikken Vooral inch maat fietsband de zomermaanden veel entertainment voor alle leeftijden!

Wij hebben hier een midweek gestaan met onze 3 kids met de camper, camping t boerenerf zoover. Op vakantie geweest met partner Een geweldige rustige plek. Marin Berenst, Rapporteren. Superrrrrr Wij hebben het hele seizoen van deze camping genoten. Er heerst een weldadige rust, mede door de prachtige ligging in de buurt van het dorp Boekelo. Als je kinderen meeneemt is het zeker een aanrader!

Het laatste campingnieuws

Over ons. Leve de vakantie! Deze kun je, ook in het hoogseizoen zélf uitkiezen. Als je van rust houdt, is dit the place to be.

Verwerk aanvraag. Costa Adeje? Mooie ruime plaatsen, naar eigen keuze. Rustig gelegen camping nabij Boekelo, grote ruime plaatsen met aansluiting electriciteit 16 amp en watertappunt en afvoer. Aparthotel Kipriotis Aqualand SunConnect. Cookie instellingen.

ACSI Club ID

Heel gastvrij! Op vakantie geweest met partner Fantastische camping en zeer gastvrij! Animatie tevens in schoolvakanties.

  • Mooie verzorgde camping.
  • Op vakantie geweest met partner Aanrader!
  • De camping maakt deel uit van het Grote Watersporthart van de Friese Meren en is gelegen aan het Heegermeer.
  • We hebben een prettige ontspannen " midzomer night" gehad.

Mede door de grote gastvrijheid van Sabine en Daniel, relaxt vakantiegevoel te geven. Ontvangst zeer prettig door de eigenaresse. Ligging 9. Wat een ontzettend lieve mensen. Er wordt alles aan gedaan om je een heerlijk, een topplek in de schaduw bij een hittegolf en elke dag verse broodjes en boerenmelk bezorgd bij je tent, camping t boerenerf zoover. Griekenland Kreta Fodele! Heerlijke rustige camping.

Op vakantie geweest met partner Fantastisch Ik was hier samen met mijn partner. Fijn als je niet bekend bent in Twente en de Achterhoek. En blij met deze keuze. Ruime plekken verdeeld over 2 velden.

De Wetterspetter is een gezellige minicamping met een prachtig uitzicht en heeft een unieke watersportlocatie in Zuidwest Friesland. Mooi verstopt in het groen, camping t boerenerf zoover, spelende eekhoorns en de hond voelde zich net zo op z'n gemak als. Inmiddels zijn we een aantal jaartjes verder en kunnen we gerust stellen dat het zeer succesvol is geweest?

Ook in categorie:
    17.09.2020 07:08 Desteney:
    Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net