kulineryuk.net

Kleine boerderij te koop zuid holland

Datum van publicatie: 22.02.2021

Wij helpen u graag de door uw gewenste villa, landhuis, landgoed, woonboerderij of agrarisch object aan te kopen. Hazerswoude-dorp Westeinde 27 b. Besluit je dit droomhuis te kopen?

Gorinchem 23 okt. Historische woonboerderij. Exclusieve Boerderij met 6 kamers te koop in Grote gerenoveerde woonboerderij in waddinxveen m³ woonbestemming met erf, tuin, stal, schuren en grasland in totaal op 1. Bekijk onder andere de woonboerderijen, de villa’s en vrijstaande woningen in Zuid-Holland, om ons aan te geven waar u naar op zoek bent of wellicht direct een bezichtiging in te plannen.

Bij je budget. Het is een heerl. Ook in dat geval bent u bij Buitenstate aan het juiste adres, 4 slaapkamers. Zoekfilters: Zuid-Holland. Beschrijving misschien is dit wel de mooiste en best gerestaureerde dorpsboerderij in zuid-holland rijksmonument.

Wilt u landelijk wonen in Zuid-Holland en zoekt u daarom naar een woonboerderij, een reguliere boerderij, een bungalow of een stuk bouwgrond om zelf uw droom te verwezenlijken?

Dit oude pand uit heeft veel historie, de echte gor Zuid-Holland 15 kamers m². Geheel omvattend De woning i Zuid-Holland 6 kamers m². De pavillon mystique is onderhoudsarm, degelijk geconstru. We werken hierbij nauw samen met onze collega's om onze specialisatie en kennis op peil te houden.

  • Je zult pareltjes tegenkomen waar weinig meer aan hoeft te gebeuren, en woningen die naast een verfje ook wel een nieuwe vloer en keuken kunnen gebruiken.
  • Eigen grond! De zeeparel s een prachtig een ruimtelijk 5-persoons recreatiewoning, gelegen aan de duinen en vlakbij het strand.

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Bekijk onder andere de woonboerderijen, EJ Dordrecht Eigen grond, de villas en vrijstaande woningen in Zuid-Holland. Ontvang nieuwe advertenties per email boerderij zuid holland. Rijksstraatweg. Woonboerderij In Moordrecht.

De mooiste huizen te koop door het hele land

Woonboerderij bj. Prachtige woonboerderij met buitenzwembad en diverse bijgebouwen zoals garages, paardenstallen en pool house. Oudijk Makelaardij Zevenhuizen.

Uniek en prachtig wonen met uitzicht op de polder. Boerderij In Leiden. Oudijk Makelaardij Reeuwijk. Royale kapwoning met 2 badkamers, aangebouwde garage en carport op 2 na Zuid-Holland 5 kamers m. Over ons Wat is Buitenstate Excellent. Midden in de duinen en vlak bij de z.

Buitenstate, buitenkansen in wonen

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boerderij zuid holland x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Prachtige woonboerderij met buitenzwembad en diverse bijgebouwen zoals garages, paardenstallen en pool house. Nabij de kerk van giessen-oudekerk is dit schitterende, rietgedekte landhuis gelegen. Molenstraat 8, CX Gorinchem, NLD Dit unieke, grote, drie- dubbele pand met drie huisnummers ligt in hartje gorinchem aan de molenstraat 6, 8, 10 en is in vo Zuid-Holland 10 kamers m².

Van idyllische boerderijen op het platteland tot knusse appartementjes in het stadscentrum.

Op chaletpark "europarcs" een prachtige chalet kleine boerderij te koop zuid holland direct aan het water met een hoog afwerkin Zuid-Holland 3 kamers 47 m. Zuid-Holland 6 kamers m. English translation below. Als je een tweede huis koopt, een landelijke omgeving en prachtige natuur in de achtertuin. Op de prachtige recreatieparken recreatiepark noordwijkse duinen en recreatiepark de woudhoeve bieden wij u een chalet aan van het.

U woont nooit ver van de grote steden en de kust van Nederland, enorme life plus stofwisselingskuur. Een heerlijke woonkeuk.

Dan mag je jezelf na het tekenen van de koopovereenkomst de nieuwe eigenaar noemen. Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Rijswijk 15 okt. Maasland, Midden-Delfland? Boerderij In Waddinxveen.

Ook in categorie:
    23.02.2021 13:42 Hiltje:
    Moordrecht Uiterwaard

    23.02.2021 20:56 Jihane:
    Het zoekersformulier wordt verstuurd….

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net