kulineryuk.net

Klimaat portugal april

Datum van publicatie: 14.01.2021

Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Caldas da Rainha in april. Door het regenachtige weer is deze regio wel fris groen waardoor het een geweldige fiets- en wandelomgeving is.

Er valt in maart op 9 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Albufeira. Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Lenteachtig betekent niet automatisch droog. Bekijk prijzen. De zeetemperatuur ligt rond de 17°C.

De beste reistijd voor een stedentrip naar Porto is met name mei tot en met september. Het is daarom slim om vooraf even te checken welke periode het meest geschikt is om naar prachtig Portugal albert heijn airmiles koppelen te reizen, klimaat portugal april. Er valt in december op 11 Dagen neerslag met een totaal van 39 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Portugal!

Wat heerlijk om een terrasje nog laat te pakken aan de Douro. Klimaat portugal april Portugese klimaat is zacht, zonnig en daardoor zeer aangenaam voor verschillende soorten vakanties. De gemiddelde jaartemperatuur voor Lagos is 21C en er valt in een jaar tijd mm regen.

  • Klimaat Lissabon De ligging van Lissabon direct aan de Atlantische Oceaan matigt de hete zomertemperaturen vaak tot een comfortabele 28 graden. Porto in april.
  • Lente klimaat Albufeira mrt-mei In de lente is het in Albufeira gemiddeld 21°C. Veel Nederlandse toeristen kiezen ervoor om een vakantie te boeken naar steden zoals Porto of Lissabon, of om lekker van de zon te genieten in de Algarve.

Beste reistijd Algarve, Portugal

Ben je in Albufeira geweest? Gemiddeld is het maximaal 22°C in oktober in Albufeira en minimaal rond de 18°C. Op de Azoren zelf is het onder invloed van de golfstroom vrijwel altijd lenteachtig met temperaturen overdag tussen de 16 en 24 graden. Er valt in november op 9 Dagen neerslag met een totaal van 20 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Albufeira.

Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. In de winter is het in Algarve gemiddeld 16°C. Zo kan het tijdens deze maanden redelijk nat en koud zijn.

De gemiddelde jaartemperatuur voor Algarve is 20C en er valt in een jaar tijd 93 mm regen. De hoogste gemiddelde temperatuur in Algarve is 27C in juli en de laagste is 15C in januari. December tot februari zijn veelal de koudste maanden in de Algarve, waarbij de gemiddelde temperatuur 12 graden is in januari.

Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken, klimaat portugal april.

Gemiddeld is het maximaal 21C in oktober in Noord Portugal en minimaal rond klimaat portugal april 14C.

Temperaturen

Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap. In april, de gemiddelde temperatuur in Albufeira is 17°C maximumtemperatuur is 20°C en minimumtemperatuur is 15°C. Maar ook Noord-Portugal is een fantastische uitvalbasis, voornamelijk als je op zoek bent naar wat zachtere temperaturen. Hoe was het weer?

Gemiddeld is het maximaal 22C in juni in Lagos en minimaal rond de 18C. Het Whatsapp verwijderde chat terughalen klimaat is zacht, zonnig en daardoor zeer aangenaam voor verschillende klimaat portugal april vakanties.

Vooral omdat de regen zwakker en minder intens is. De eilandengroepen van Portugal hebben weer een ander klimaat dan het vasteland. Gemiddeld is het maximaal 25C in september in Albufeira en minimaal rond de 19C.

Beste reistijd Albufeira, Portugal

De hoogste gemiddelde temperatuur in Algarve is 27°C in juli en de laagste is 15°C in januari. Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. Er valt in oktober op 5 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 26 Dagen droog in Algarve. Beste reistijd, weer en klimaat Portugal Beoordeling:. Hotels en appartementen in Algarve Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking.

  • Gemiddeld is het maximaal 25°C in augustus in Noord Portugal en minimaal rond de 16°C.
  • Beschrijf je ervaring met het weer:.
  • Het is 64 dagen droog in de lente.
  • Prima dus!

Met mm gedurende 11 dagen, kan het regenen tijdens uw verblijf. De watertemperatuur ligt tussen 14C en 20C. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.

Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar, klimaat portugal april. Het weer in Portugal kan van jaar tot jaar enigszins variren, maar deze voorspellingen moeten verrassingen beperken. Er valt in totaal 3 mm neerslag op 4 dagen. Op dit moment is het besmettingsrisico verhoogd in de stad Porto. In de herfst is het klimaat portugal april Lagos gemiddeld 19C.

Het is 76 dagen droog in de lente. Het is 77 dagen droog in de lente. Tijdsverschil Albufeira In Albufeira is het nu uur 's middags op vrijdag 23 oktober

Zomer klimaat Lagos jun-aug In de zomer is het in Lagos gemiddeld 24C. Verder naar het zuiden kan droogte nog langer duren. Wat heerlijk om een terrasje nog laat te pakken aan de Klimaat portugal april.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net