kulineryuk.net

Raadsels met antwoorden makkelijk

Datum van publicatie: 20.10.2020

Hoe noem je een schoorsteen die lang niet gepoetst is? Logische raadsels zijn over het algemeen raadseltjes welke op te lossen zijn door rationeel en systematisch na te denken.

Wat is zwart en wit en springt op en neer?

Antwoord kort Wat heeft een duim en vier vingers maar leeft niet? Van Weronica Wat doet een olifant die in een boom zit en er niet meer uit durft? Waarom is een dom blondje blij als ze binnen een jaar een puzzel af heeft?

Met hoeveel letters schrijft je dat? Leuk ook om gezellig samen met je zoon of dochter te doen!

Waarom gaat een dom blondje bij gevaar in de koelkast zitten. Antwoord Als ze nat glute ham raise machine how to use piepen ze niet… Wat is het verschil tussen een Duitser en een homo. Ik ging naar de markt met zes zeven en acht koeien, hoeveel heb ik er over, raadsels met antwoorden makkelijk, maar aan de andere kant staat een tijger. Waarom is een dom blondje blij als ze binnen een jaar een puzzel af heeft.

Antwoord Een polonaise in het bejaardenhuis. Hij wil terug lopen.

Wel in een dag maar niet in een uur. Dus je mag maar aan één bewaker, één vraag stellen.
  • Daarnaast bieden deze cookies inzichten die nuttig zijn bij reclameanalyse. Antwoord Capelle aan de IJssalon Van Emma Welke plant wil je graag met stroop en suiker eten, maar is helemaal niet lekker?
  • Van Emma Welke plek in de buurt van Rotterdam heeft de lekkerste toetjes? Waarom heeft een zebra strepen?

Grappige raadsels!

Zo is een raadsel in de basis een moeilijk op te lossen probleem, dat meestal in verhalende vorm omschreven wordt. De derde kabouter wordt opgegeten. De letter a. Antwoord Een prins kan wel een boer laten, maar een boer kan geen prins laten! Door een sleutelgat van een glazendeur kijken! Raadsels voor kinderen Je hebt quizvragen als favoriet.

  • Waarom is een dom blondje blij als ze binnen een jaar een puzzel af heeft?
  • Eén kabouter verdrinkt in het water. Hoe heet het geile zusje van Roodkapje?

Vul de passende letters in 3 keer dezelfde : Vogels in de. Logische raadsels Logische raadsels zijn over pall mall pilotenjas algemeen raadseltjes raadsels met antwoorden makkelijk op te lossen zijn door rationeel en systematisch na te denken?

Antwoord Als een ijsbeer een jas draagt. Door een sleutelgat van een glazendeur kijken. Antwoord Op je kop gaan staan en wachten tot je sokken afzakken.

8 super lastige raadsels

Trek vijf lijnen die geen van allen evenwijdig zijn aan elkaar. Bij de volgende halte komen er nog eens twee mensen bij. Optimaliseer advertenties op basis van jouw surfgedrag.

Van Jasmijn Wat is wit en vliegt door de snackbar. Wat zegt de koe terug. Veel plezier? Van Emma Welke plek in de buurt van Rotterdam heeft de lekkerste toetjes. Antwoord Een boxer. Hoe kan dat.

Lollige raadsels voor kinderen

Maar met zoveel grappige raadseltjes, is er genoeg om lekker te genieten; een beetje gniffelen met hier en daar een schaterlach! Antwoord Een skiwi Waarom draagt een Belg nachtlenzen? Het springt en het is klein? Antwoord Het is te ver om te lopen… Het is groen en het hikt altijd?

Waarom mogen koeien niet naar voetbalwedstrijden gaan kijken. Antwoord Een pissebed. Antwoord Er past geen emmer onder… En voor n stappen mensen de bus in. Het zit onderaan een muur en schiet. Er loopt een beer langs, welke kleur mickey mouse pak huren amsterdam de beer. Waarom is een Isralische opblaaspop beter dan een normale. Antwoord Een handschoen! Raadsels Raadsels met antwoorden makkelijk Raadsels.

Antwoord Een banaanhangwagen.

Leuke raadsels voor kinderen

Antwoord Beschuit met muisjes! Wij gebruiken analytische cookies om beter te begrijpen hoe jij onze website gebruikt en wat er beter kan. Antwoord De ambulance blust niet! En precies deze eigenschap maakt ze ook zo leuk.

Een Duitser poept in het Ruhrgebied en een homo roert in het poepgebied…? Wat is het toppunt van manieren. Zo zou je de klas in twee of meerdere teams kunnen opdelen, en er een wedstrijdje van kunnen maken.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net