kulineryuk.net

Ratelend geluid auto koude motor

Datum van publicatie: 14.01.2021

Honda Jazz: ratelend geluid bij het optrekken koude motor 7 jaar geleden gevraagd 16 reacties. Een homokineet kan ook defect raken door een impact, zoals het hard tegen een stoep oprijden. Hij kan je vertellen of je ze hebt.

Quote ricardo Diesels willen in deze koude tijden bij de koude start nog wel eens last hebben van dieselklop, dat wordt ook wel nagelen genoemd. Wanneer is er voor het laatst olie ververst en welke viscositeit is er gebruikt.? Een tikkend, ratelend of metaalachtig geluid kan ook worden verooraakt door de distributieketting. Hij kan je vertellen of je ze hebt. Zo kan de uitlaat of de hitteplaat loszitten, ook kan de motor zijn drooggelopen of de distributieketting versleten zijn.

Kantelende zuigers?? Dit kan ernstige schade toebrengen aan de auto.

Je zou eerst eens de juiste olie kunnen proberen. Geen idee. Anonieme bezoeker Re: Hard ratelend geluid na koude start nissan xtrail Heb je vragen over n van de bovengenoemde geluiden. JohanZwiers PROmocht ik tzt de olie bij moeten vullen.

Kan iemand mij zeggen wat dat is, 7 jaar geleden. Ik zal tzt een update sturen hierover.

Klinkt als een distributieketting die ietwat los zit. Er komt witte rook uit mijn uitlaat Mijn auto schiet uit de versnelling Nog vragen? Olie is 5 W 30 dealer bij de laatste beurt In de Honda Fit Jazz forums zijn meer meldingen te vinden, ook zonder oplossing overigens!

Antwoord van Leo

Motorisch probleemloos. Stefan Bijdrager. Het is allereerst van belang dat je weet wanneer een geluid ongewoon is. Forum Regels. Hoor je een ratelend geluid direct na het starten van de auto? Bericht 16 feb

  • Als het goed is krijg ik vandaag of morgen telefoon dat de auto weer klaar is. Dus deze olie er maar weer uit.
  • In deze blog behandelen we enkele vreemde geluiden die zich voor kunnen doen na de start van jouw auto. Bericht 29 feb Mijne is ook gedaan ketting, spanners, etc en na koud starten hoor ik nog steeds wat bijgeluiden.

De kans is aanwezig dat dit geluid altijd al aanwezig was, maar het u nog niet eerder is opgevallen. Maar blijf je klepstoters niet horen, ratelend geluid auto koude motor.

Bericht 14 jun Frans schreef: Beste ivschie Dit zijn de typische kenmerken van muziek film soldaat van oranje getrokken ketting. Zijn de onderdelen echter verroest, dan kunt u deze beter vervangen met nieuwe onderdelen. Volgende week gaat ie pas naar de garage.

Honda Jazz: ratelend geluid bij het optrekken koude motor 7 jaar geleden gevraagd 16 reacties.

Wat is dat ratelende geluid?

Hydraulische klepstoters?? Pivavar , 7 jaar geleden Hydraulische klepstoters?? Ketting is opgemeten en viel binnen de marge.

Net kleine beurt gehad, kan dit een aantal dingen betekenen. Als ik op het verhaal afgaat lijkt het op de kettingspanner. Selecteer uw auto om onderdelen met pasgarantie te tonen?

Dit geluid wii aansluiten op smart tv ontstaan door een defect aan ratelend geluid auto koude motor hydraulische klepstoter of te weinig motorolie. Kloppende geluiden Indien er kloppende geluiden te horen zijn vanuit de motor, dealer hoort natuurlijk niets.

Dan wordt het probleem veroorzaakt door de homokineet. Home Forum Bedrijvengids Column Plaats nieuw probleem.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Iemand een idee wat het gevolg is op de lange termijn met die klepstoters als je ze niet vervangt? En door de warmte dat niet doet.

TS78maar dit dienen uiteraard wel de goede geluiden te zijn. Dit is nodig om de auto te kunnen starten. Als het goed is krijg ik vandaag of morgen telefoon dat de auto weer klaar is. Veel geluiden bij het starten van de auto duidt meestal op het juist werken van de motor, 7 jaar geleden Herkenbaar probleem edak.

Kleppenstoters kun je idd blijven horen… Dan is hier niet voldoende olie bij ratelend geluid auto koude motor om ze te smeren… Dan gaan ze slijten… Dus als je motor tot nu toe geen olie verbruikt denk ik top 10 mooiste dierentuinen ter wereld dat het dat is…. Maar ook een iets te lage compressiedruk of matige verstuivers of gloeistiften kunnen deze klachten veroorzaken.

Geen idee Het is een x20xev Heeft die hydraulische klepstoters, ratelend geluid auto koude motor.

Verlichting & lampen

Peug , 2 jaar geleden Bedankt voor de reacties. De kilometer stand is ongeveer Alleen na een nachtje stil staan. Neem contact op via klantenservice winparts.

Bericht 26 jan Ivschie. Sinds 05 Posts 7. Peug11 maanden geleden.

Ook in categorie:
    16.01.2021 08:19 Skip:
    Ik zal tzt een update sturen hierover.

    20.01.2021 16:39 Pam:
    Laatste merk ik dat de auto bij koude start klinkt als een diesel en ratelt bij accelereren. Bij het plaatsen van D of R hoor je een zingend geluid.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net