kulineryuk.net

Verticaal zoeken naar afbeelding

Datum van publicatie: 22.11.2020

Als het resultaat in cel E3 groter dan 10 is, laat Excel het lachende gezichtje zien, anders het bedrukte. SharePoint 7.

Zowel de inhoud van cel 'B2', de tekst in kolom 'D' en de naam van cel achter het logo hebben een identieke schrijfwijze. Power BI 9. Wil je het voorbeeld nog een keer rustig bekijken dan kun je het bestand [drain file 6 url hier ] downloaden In de uitleg die in het bestand staat vind je ook een alternatief voor het gebruiken van de cameraknop.

Kurt Bolsens 8. Office 9.

Skip to content Dit artikel is het 2e deel in een serie over het maken van een dynamische afbeelding in Excel. Bekijk verticaal zoeken naar afbeelding last-minutes en volg een training tegen een aantrekkelijk tarief. Excel Als de tabel klaar is moeten we er voor zorgen dat we naar de codes cellen B3 en B4 kunnen verwijzen met behulp van een benoemd bereik. OneNote Als de eerste kolom niet wordt gesorteerd, kan de retourwaarde een onverwacht resultaat opleveren.

Het kolomnummer in het bereik waarin de retourwaarde zich bevindt. Misschien heeft u wel een oplossing of kan mij helpen of op het juiste pad zette. Eigenlijk zijn de twee methodes identiek, enkel de uitvoering verschilt Bijlage
  • Om te beginnen, geef je via Vlookup aan dat er verticaal naar een waarde moet gezocht worden en dat de oplossing horizontaal in een bepaalde kolom terug te vinden is. Verander de waarde in B2 en merk op dat het logo wijzigt.
  • Anders kan VERT.

Tips voor iedereen die wel eens of vaak met Excel werkt

Als je echt de eerste methode wil gebruiken. Als u echt een vraagteken of een sterretje wilt zoeken, moet u een tilde ~ voor dat teken typen.

Klik nu op de foto die in cel B4 staat. Uitschrijven kan op elke gewenst moment. Als u bijvoorbeeld B2: D11 opgeeft als het bereik, moet B als eerste kolom worden geteld, C als de tweede, enzovoort. Skype for Business 7.

  • De foutwaarde NAAM? Maak nu ergens een verticale lijst aan met de namen van de logo's.
  • Dit artikel is het 2e deel in een serie over het maken van een dynamische afbeelding in Excel.

Word 6. Elke sheet was een one-pager met productspecificaties en verticaal zoeken naar afbeelding bijhorende foto. Het is mogelijk om een Excel training te organiseren waarbij u alle logische functies, zoals de Excel Verticaal Zoeken functie leert. U mag niet reageren op berichten. Verplichte velden zijn gemarkeerd.

Vrageninfo

Op korte termijn nog een cursus volgen? Als u echt een vraagteken of een sterretje wilt zoeken, moet u een tilde ~ voor dat teken typen. De formule toepassen in Excel zal enkel de waarde van de cel ophalen, maar niet de referentie bevatten.

Houd er rekening mee dat de opzoekwaarde altijd in de eerste kolom in het bereik van VERT. Onderwerp: Verticaal zoeken naar afbeelding. Back Ontvang korting. Op korte termijn nog een cursus volgen. Gebruik VERT.

De uitkomst van de formule VERT.

Tips & Tricks van Westhaghe Training & Advies

Online training Teams: Tips voor gevorderde gebruikers. Back Ontvang korting! Berichtenregels U mag geen nieuwe vragen starten.

Wieter De eerste methode is inderdaad wat ik zoek, het lukt me niet. De tijd is nu Frank Bastien 4. Dit kan door:. In de volgende afbeelding ziet u hoe verticaal zoeken naar afbeelding VERT. Morgen: Dag Paswoorden zelf verwijderen mag dat wel. Kies 'Define Name' in de formulebalk en geef volgende gegevens in. Iedere keer dat je [F9] indrukt kiest Excel een nieuw getal.

Verticaal zoeken naar afbeelding

Let wel op dat deze cel groot genoeg is voor elk logo. Het celbereik moet ook de retourwaarde bevatten die u wilt zoeken bijvoorbeeld voornaam in de onderstaande afbeelding. Kies 'Define Name' in de formulebalk en geef volgende gegevens in.

Back Communicatie training Leiderschapstraining Gesprekstechnieken. Even later was de basis gelegd voor een Excelbestand met nog maar 1 productfiche. Als je echt de eerste methode wil gebruiken.

Ook in categorie:
    23.11.2020 09:09 Doortje:
    In de Match functie is het eerste argument de cel B2 de cel met de tekst van het logo dat je zoekt en het tweede argument is de lijst in kolom 'D' waarin je dezelfde waarde wil terugvinden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net