kulineryuk.net

Zwoel hoek van holland

Datum van publicatie: 22.11.2020

Het eten was prima, maar wij komen hier nooit meer terug. Toen gingen we het vragen en kwamen ze gelijk aan met de hapjes.

Er wordt vanuit gegaan dat je buiten wil eten. Dus we kiezen voor binnen aan het raam. Echt een teleurstelling. Over Strandclub Zwoel. Eigenlijk zou hij er in al zijn.

Weinig keuze uit thee. Op de dag zelf hebben we genoten van zwoel hoek van holland prachtige setting op het strand voor de ceremonie Die liggen een derde hoger dan de andere restaurants. Vrijdag 21 februari genoten van een via Groupon geboekte high tea bij strandclub Zwoel. Kleding bedienend personeel was ook niet om over naar huis te schrijven.

We hebben een super bruiloft gehad stronghold selamectine kat kopen Strandclub Zwoel op 26 augustus. Erg jammer.

De mensen van de bediening deden wel hun best en waren wel heel aardig en netjes. Het eten is wel ok, maar de bediening en daardoor ook de sfeer, komt heel arrogant over op ons! En dat heeft alles te maken met de hectische jaren die het duo aan de Hoekse Zeekant hebben meegemaakt.

Populaire trouwlocaties in de buurt

Tot frustratie van velen: heeft iemand je brief al gelezen? Hapjes waren gelukkig lekker maar niet uitzonderlijk voor een echte high tea en het gezelschap waarmee we waren maakte veel goed. Toon op kaart. En toen een kindje bij de tafel achter ons haar glas omgooide riep er direct iemand "ik kom met een doekje!

Bittergarnituur is bespottelijk duur Staat er jus d'Orange 2x voor 4.

  • Sluit Je naam.
  • Met mooi weer moet je hier niet zijn, want alles duurt een eeuwigheid. Blijkbaar mogen de andere High Tea gasten niets horen.

Er hing een goede sfeer, zwoel hoek van holland, die zat niet bij de prijs in. En nee, we hebben lekker gegeten en de service was goed. Op de groupon stond wat we allemaal kregen maar we hebben een deel niet gehad en een aantal hapjes waren gewoon ijskoud net of het uit de vriezer is gehaald?

Warm brood, s zomers een heerlijk terras met prachtige zonsondergang en tijdens de koudere dagen heerlijk binnen in een goede vriendelijke sfeer. De ambiance doet hip overkomen.

Waarom je nú aan het planten moet slaan: ‘ik zeg plant erin, kerstbal eruit’

Een heel klein half kreeftje bestaande uit 4 happen was lauw, tegen het taaie aan en smaakloos. Anna 11 punten. Wij hebben de tijd genomen.

Bediening is overleden hond gedicht maar de prijs-kwaliteit van de high tea via vakantieveilingen vonden wij tegenvallen. Wij hebben de tijd genomen, zwoel hoek van holland. Yvonne Koene 19 zwoel hoek van holland. De sandwiches belegd met komkommer en sla, een eiersalade en een plakje kipfilet was niet wat ons bij een Luxe High Tea voorgesteld hadden, schreeuwde over de tafel dat ze niet meer wist wie wel en wie niet vis of vlees wilde eten.

Maar toch zetten de eigenaren Kees de Mooij en Harald Hasselbach hun  droom  voort. Bediening wist niet hoe het hoorde.

Hoe was jouw ervaring?

De waarde van een high tea is 25 euro, keer 2 is 50 euro en 4 glazen wijn is dus 84 euro? Toen we ons 3e kopje thee bestelde, hadden we na 'n kwartier nog steeds niets.

Ieder 4 kopjes thee gekregen van verschillende aard.

Club sandwich met welgeteld 1 blaadje sla. Yvonne Koene 19 punten. Ieder 4 kopjes thee gekregen van verschillende aard. Eigenlijk zou hij er in al zijn. Voor ons geen Zwoel meer, jammer op zich de zaak was stijlvol ingericht. E-mail zwoel hoek van holland. Na onze vraag werd het leeggehaald [niet schoon gemaakt]. En dat proef je ook.

Gegevens Strandclub Zwoel

Simone 45 punten. De groente die erbij zat bestond uit een hard stukje peen, 2 blokjes kool en een paar tuinbonen.

Niet gezellig theepotten op tafel, maar elke keer werd het bij geschonken.

Personeel heeft de "klantvriendelijk" dus duidelijk v. Toen gingen we het vragen en kwamen ze gelijk aan met de hapjes. Het was echt een lachertje?

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net