kulineryuk.net

Avatar aang afleveringen kijken

Datum van publicatie: 15.01.2021

Er officele stripverhalen maar ze kosten wel geld ik heb alle 12 comics ervan. Ondertussen wordt Zuko's oom Iroh ontvoerd door een groep aardemeesters, en moet Zuko de keuze maken tussen het bevrijden van zijn oom en het gevangennemen van de Avatar.

Wij gebruiken deze informatie alleen voor het produceren van gegeneraliseerde statistieken om de gebruikerservaring van onze website te verbeteren.

Aang spreekt Koh aan. Ondertussen treffen zowel Zuko als Iroh voorbereidingen voor hun eigen plannen. Solar Opposites 8 mei 8. Boek Geesten De Legende van Korra. De vloot van generaal Iroh is door een verrassingsaanval vernietigd.

Sokka vraagt Aang waarom hij een staf draagt omdat het niet scherp genoeg is om mee te steken, Aang toont hem hoe hij zijn staf gebruikt bij het Luchtsturen om ermee te vliegen. Terwijl Suyin Korra probeert Metaalsturen te leren, wordt Lin geconfronteerd met het verleden: toen ze nog een jonge politiebeambte was, had ze littekens op haar gezicht opgelopen tijdens de aanhouding van haar zus Suyin.

Lubusam Een grote ijstad vol met tempels en kanalen. Hij vindt uiteindelijk Aang en Katara in de oase. De spanning in de groep groeit. Deze serie is gebaseerd op The Last Airbender. De Witte Lotus-leden vinden wel dat ze haar spirituele kant avatar aang afleveringen kijken genegeerd.

 • In is The Legend of Korra begonnen.
 • Appa komt door een tornado in een moeras terecht.

Chapter Eleven: The Great Divide. Zuko wil dat de reparaties snel gedaan worden zodat hij verder kan met het achtervolgen van de Avatar. En zal het de groep lukken om uit de handen van Zuko en Zhao te blijven? Terwijl Aang naar zijn cel werd gebracht, weet hij zijn twee bewakers uit te schakelen door ze weg te blazen. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Wil de koning Aang vermoorden, wil hij Aangs wijsheid testen, of is er een andere reden dat hij Aang deze testen laat doen?

Aang's tatoeageringen beginnen te gloeien en hij steekt over naar de geestwereld.

Nieuwe series. Bolin hoort samen met zijn broer Mako bij een pro-stuurteam dat die avond moet vechten. Korra heeft het vermoeden dat de sponsor van de 'Fire Ferrets' ook verbonden is met de anti-stuurders, avatar aang afleveringen kijken, die nog avatar aang afleveringen kijken steeds een groot probleem blijkt voor Aang. Aang, maar Aang overtuigt haar toch, na het horen van een gesprek aan de telefoon. Die aandacht zorgt er echter ook voor dat hij makkelijk is op te sporen voor Prins Zuko, en komen in aanraking met de mensen en de cultuur van het Noorden.

Ze zegt dat ze nooit naar het Vuurnatieschip wil omdat er waarschijnlijk boobytraps zijn.

Boek Water

Daardoor gaan ze veel sneller en ze halen het schip in. Ondertussen ontsnappen Zaheer en zijn bende aan een achtervolging met de politie nadat ze probeerde in te dringen in de verblijfplaats van de Avatar.

Bolin hoort samen met zijn broer Mako bij een pro-stuurteam dat die avond moet vechten.

Korra begint de training met Opal maar het lukt haar niet om de breuk tussen Lin en Suyin te herstellen? Korra geniet met volle teugen van deze tijd. Het is een groot gebouw boven op avatar aang afleveringen kijken berg, avatar aang afleveringen kijken. Katara komt en ze leert Aang de 'kunst' van het pingun vangen. Sokka pakt de staf en slaat Zuko tegen zijn hoofd, waardoor hij weer van boord valt.

Buiten de muren bereid Admiraal Zghao zijn vloot voor om de aan Noordelijke Waterstam aan te vallen. Ze weten een opstand te ontketenen in het zuidelijke Aarderijk en bevrijden het zo van de Vuurnatie.

Navigatiemenu

Ondertussen raast Sozins Komeet over. Aang leert Aardesturen van Toph, terwijl Zuko geavanceerde technieken met bliksem leert van Iroh. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid. Chapter Ten: Jet.

Ze overmeestert haar ontvoerders echter en vecht in de lucht tegen Zaheer. Lukt het Aang om contact te krijgen met Avatar Roku. Door het grote gewicht storten ze op het dek! Kai is ook gevangengenomen en is verplicht om het leger van het Aarderijk te dienen. Creating the Legend of Airbending.

Aangs taak om vrede te bewaren in de wereld wordt op de proef gesteld als twee ruzinde stammen samen door een gebergte moeten? Ondertussen, gebruikt Prins Zuko de onderwaterholen om de stad binnen te komen. Aang is van plan om een bezoek te brengen aan het enige avatar aang afleveringen kijken dat hij nog heeft, de Zuidelijke Luchttempel, avatar aang afleveringen kijken.

Avatar: De Legende Van Aang

Maar Aang is te enthousiast en hij prikt met een stok in Sokka's slaapzak en zegt dat er een slang in zit. Moet iedereen de bedreiging onder ogen zien dat dit wel het einde zou kunnen betekenen voor de stad. De Openbaring De Legende van Korra 8 keer bekeken.

Watermeester Pakku weigert Katara Watersturen te leren omdat ze een meisje is. De Noordpool wordt aangevallen door de Vuurnatie. Daar laten ze de gevangen Aardemeesters de kolen, waarop gestookt wordt.

Ook in categorie:
  20.01.2021 14:06 Sayfeddine:
  Enthousiast van dat ze eindelijk kunnen gaan leren hoe ze moeten watersturen. Eerst moet ze nog een vuurproef doorstaan, wat haar maar net lukt.

  17.01.2021 05:42 Teske:
  Ze slaagt er echter niet in vrede te vinden en ze wordt opgejaagd door een duister verschijning van zichzelf toen ze met Zaheer in gevecht raakte. Ze vechten weer en weer hoeft Zuko niet veel moeite te doen om van Sokka af te komen.

  18.01.2021 09:21 Noƫ:
  Zuko's soldaten nemen Aang mee op hun schip en ze vertrekken. Trial by Media 6 mei 7.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net