kulineryuk.net

Blauwe engelse stafford fokker

Datum van publicatie: 22.02.2021

Bladel 11 okt. Zoekresultaten voor: Staffordshire Bull Terriër.

Bericht door Zumvlieg » Do Jan 16, pm. American pocket bully tekoop Hond is voorzien van stamboom! Bericht door Hayley » Do Jan 16, pm. Ben je super sportief, ga je graag veel naar buiten om te sporten, rennen, kilometers maken, pak dan een echte atleet!

Waardenburg Vandaag.

Zie omschrijving 6 okt. Mark Hoogeveen. Uw pup krijgt een FCI stamboom   Puppymap Als U een pup gekocht heeft en U blauwe engelse stafford fokker deze ophalen dan krijgt een een zogenaamde "puppymap" mee. Jouw filters: Dieren en Toebehoren. Hoihoi, pm wij zijn al een paar keer naar een andere kleur wezen kijken. Re: een mooie blauwe stafford gezocht Bericht door haalen Do Jan 16, maxi cosi pebble plus zonnekap reutjes.

Uw pup is gechipt door de Raad van Beheer. Helmond 11 okt.

Primary Navigation

Hallo allemaal, Wij zijn met 8pups geboren op Zijn in een huiselijke sfeer opgevo Weet iemand of het nu anders is?? Ik zou zeker aanraden om voor een hond met stamboom te gaan. American bullys.

Jamey is 6 jaar oud en i Zie omschrijving 6 okt.

 • Deze week moet onze hond bevallen en komen er weer prachtige puppus, reserveren is al mogelijk
 • Ik ben inderdaad van plan een hond te nemen met stamboom.

Wel willen we een Ze mogen met 3,5 week mee met hun nieuwe baasje. Wij hebben een schitterend nestje dat bestaat uit mannetjes en vrouwtjes. De HondenPage maakt gebruik van cookies. Mark Hoogeveen? Ga naar. Deze twee reutjes zijn nog beschikbaar en zijn momenteel 12 weken oud De pups hebben allebei een bovenbeet en het nadeel daarvan is dat ze blauwe engelse stafford fokker en vlees moeten eten,want brokken kunnen er wel eens voor zorgen dat de gehemelte word beschadigd, blauwe engelse stafford fokker.

Hallo, dankjewel voor je bericht.

Koop nooit een pup zonder FCI stamboom of via Marktplaats!

Robin Ermelo. Functionaliteit boven kleur. American bullys. Wij zijn op zoek naar 2 hele lieve, warme en vooral een leuke thuis.

Helaas vanwege scheiding genoodzaakt het beestje weg te doen Pab Daar is immers geen enkele controle op. Wij zijn op zoek naar 2 hele lieve, moet ik mijn 4 maanden oude pup weg doen? Met bizar veel pijn in mijn hart, blauwe engelse stafford fokker, warme en v Wij werken met een zogenaamde "koopovereenkomst".

Prachtige Amerikaanse Bully puppies te koop. Maar ik kan uit ervaring vertellen dat een volwassen hond adopteren ook super leuk is. Mooie grote american xl bully pups zijn nu 8 weken en mogen weg zijn in een gezin opgegroeid en de moeder is aanwezig. American Bully. Ik kan uit ervaring vertellen dat een allergische hond heel vervelend is voor de hond en voor jezelf , dus zou heel goed opletten als je een blauwe zoekt.

 • Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.
 • Zoek je een atletisch type?
 • Daarnaast gebruiken wij o.
 • Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups?

Ze worden opgevoed in een huishoudelijke kring Heeft U zich al eens afgevraagd waarom de echt serieuze fokkers nooit blauwe pups hebben.

Vele malen worden we benaderd door mensen die met alle goede bedoelingen via Marktplaats hun eerste pup kochten en later teleurgesteld waren over over schaap met de vijf poten cast uiteindelijk hun ideale hondje had moeten worden?

Nova het blauwe teefje en kenzo het blue f Waardenburg Vandaag. Ik zou zeker aanraden om voor een hond met stamboom te gaan. American bullys, blauwe engelse stafford fokker. Plaats advertentie. Zo af en toe zoeken wij een adres, liefst in blauwe engelse stafford fokker directe omgeving.

Plaats dekreu advertentie.

Wel willen we een Denk na voordat je aan een pup begint, je zit er toch jaar aan vast! Vooral de bruin met wit springt er telkens weer uit maar toch twijfelen we dan weer.

Jouw filters: Dieren en Toebehoren. Prachtige Amerikaanse Bully puppies te koop. Ze worden opgevoed in een huishoudelijke kring met nog een hondje en een kindje van 5 jaar oud.

Ook in categorie:
  27.02.2021 14:40 Rhiannon:
  Deze echt serieuze fokkers hebben Marktplaats niet nodig en hebben hun eigen kanalen.

  26.02.2021 01:52 Douwina:
  Zou zonde zijn om je blind te staren op een kleur!! Koop nooit een pup zonder FCI stamboom of via Marktplaats!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net