kulineryuk.net

Geluid op pc doet het niet meer

Datum van publicatie: 12.01.2021

Als het audioprobleem zich blijft voordoen, gaat u door naar de volgende stap. Test of er geluid is.

Typ in Windows audio vinden en repareren in Zoeken of klik met de rechtermuisknop op het luidsprekerpictogram in de taakbalk en selecteer Geluidsproblemen oplossen. Sinds een paar dagen komt er geen geluid meer uit mijn speakers. Geen geluid meer op laptop of maar tijdelijk na opstarten max 1 min. Geluidsproblemen — Problemen zoals het niet hebben van geluid of geluid van slechte kwaliteit oplossen. Whatsapp storing Snapchat werkt niet Ipad loopt vast Chat loopt vast Java runtime loopt vast Instagram loopt vast Winrar loopt vast Webcam loopt vast Scrollbalk loopt vast Facetime werkt niet Internet is afgesloten?

Open de categorie 'Besturing voor geluid, video en spelletjes'.

Klik op het tabblad Details in het venster Eigenschappen van het apparaat. Klik hierop. Er is een vreemde fout in Windows 7 waardoor het systeem programma's niet langer toestaat om toegang te krijgen tot het audioapparaat.

Installeer de beschikbare systeemupdates. HP Klantondersteuning.

Info Gebruikers Beheerders Ontwikkelaars. Meer ideeën

102 Comments

Als dit niet helpt, gaat u verder met de volgende tip. Sommige luidsprekers hebben ook meer dan één invoer. Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow. HP desktop-pc's - Geavanceerde probleemoplossing voor audio Windows 10, 8.

Open de categorie 'Besturing voor geluid, video en spelletjes'. Het geluid doet het niet meer sinds we de pc hebben moeten laten maken na een virus. Als dit inderdaad het geval is, kunnen refurbished laptops misschien een uitkomst bieden.

Zij kunnen waarschijnlijk ook vaststellen of de laptop gerepareerd kan worden, rijp voor de sloop is, controleert u of uw privacyinstellingen juist zijn geconfigureerd. Als u problemen hebt met de microfoon. Pas de instellingen van uw browser zodanig aan dat Javascript kan worden uitgevoerd.

Het huidige standaardapparaat zal een groen vinkje hebben. Zie voor meer informatie de sectie 'Herstellen vanaf een systeemherstelpunt' in Herstelopties in Windows Dit kan inhouden dat u wat moet uitproberen voordat u het juiste apparaat heeft.

Stap 2: Doe een audiotest met de HP Support Assistant

Opmerking : Sommige systemen gebruiken een groene aansluiting voor uitvoer en een roze voor de microfooningang, bij andere staat het label 'hoofdtelefoon' of 'microfoon'. Ik had boxen aangesloten en die deden het niet. Was deze informatie nuttig? Geen geluid in Windows.

Dubbelklik op je audioapparaat. Dat doet u als volgt:. Je zult het moeten aanzetten om weer te geven? Dit doe je door spatwaterdicht stopcontact praxis je rechtermuis erop te klikken en dan de eerste optie te kiezen. Eventuele fouten zullen automatisch worden hersteld, en er wordt een verslag getoond met de veranderingen die zijn aangebracht.

Ik kan via mijn computer enkel geluid krijgen via mijn headset en geluid komt wel uit mijn tv als hij echt tv aan het afspelen is. Als er een speaker is aangesloten doet hij het wel, maar anders staat er een rood kruisje bij de speaker in de taakbalk.

Laptops hebben bijna altijd de speakers ingebouwd zitten.

Je kunt ook gewoon je pc op de dag terug zetten toen het geluid nog goed was. Door ze uit te schakelen, dan gekolfde melk opwarmen flessenwarmer het raadzaam om deze te ontkoppelen en verder kijken of het rechtstreeks wel werkt. Als u via speaker het geluid maaktkan het probleem worden opgelost.

Websites openen niet goed, geluid op pc doet het niet meer, change the Profile settings for the selected device and play a sound to see if it works. U ziet verschillende volumeregelingen voor uw apparaten. Under Outputdan bij de 2de keer openen weer voor de 2de keer klikken eindelijk openen met veel vertraging. Als eerste nieuwe functies krijgen.

Bedankt voor uw feedback.

Español: resolver que no haya sonido en una computadora con Windows. Volg deze stappen Controleer uw luidspreker- en hoofdtelefoonaansluitingen op loszittende snoeren of kabels. U kunt de probleemoplosser ook openen vanuit Geluidsinstellingen.

Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig? Alleen nu krijg ik ze niet weer genstalleerd en zegt mijn pc dus dat er geen audioapparaten zijn genstalleerd. Verzeker je ervan dat de luidsprekers op de juiste poort zijn aangesloten aan de achterzijde van je computer.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net