kulineryuk.net

Koopwoningen zuid limburg

Datum van publicatie: 12.01.2021

Nieuw in ons aanbod Bekijk woning. Meergeneratie- of kangoeroewonen, een deel verhuren of zelf veel leefruimte tot je beschikking hebben; de Sint Dyonisiusweg 3 en 3A geeft je de mogelijkheid om één van deze dromen te verwezenlijken Deze royaal opgezette woonboerderij ligt op een perceel van bijna m2 binnen de bebouwde kom van beringe.

Een prachtige stap en een langverwachte droom die uitkwam. Maastricht Gisteren. Vrije zoekterm. Deze woning oogt bescheiden maar is behoorlijk ruim: zo zijn er drie slaapkamers, een werkkamer en een xl-badkamer op de verdieping. Volg ons voor het laatste nieuws Blijf op de hoogte van leuke huizen en ontwikkelingen bij Dionne makelaars.

Kerkrade Pleinstraat. Meergeneratie- of kangoeroewonen, een deel verhuren of zelf veel leefruimte tot je beschikking hebben; de Sint Dyonisiusweg 3 en 3A geeft je de mogelijkheid om n van deze dromen te verwezenlijken Korte Raarberg 8 Meerssen, Kern Margraten.

Zoekfilters: Limburg. Boviershofstraat 7 Margraten. Boven zijn nog twee slaapkamers en op de clash of clans account gratis grond is de mooie woonkamer met open keuken, koopwoningen zuid limburg.

Kerkrade Pleinstraat
  • Kerkrade Pleinstraat
  • Parallelweg 3, BG Maasbree Deze twee onder een kapwoning in maasbree heeft een ruime en lichte woonkamer door de grote raampartij aan de voorzijde van de won Limburg 6 kamers m².

Op der Graaf 29

Eleni en Peter Echt. Wij denken met je mee en spelen in op jouw situatie. Hommelweg 2, RT Susteren Omschrijving luxe en ruime persoons villa. De woning heeft een. Op een rustige en groene locatie, aan de rand van Pa. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

  • Deze sfee Limburg 6 kamers m².
  • Ruim w Limburg 3 kamers. Wij denken met je mee en spelen in op jouw situatie.

Kenmerken Parkeerplaats  1. Aan ruimte geen gebrek; de woning is aan de achterzijde koopwoningen zuid limburg. Deze royaal opgezette woonboerderij ligt op een perceel van bijna m2 binnen de bebouwde kom van beringe? Gereserveerd 23 okt. Trovit Limburg Heuvelland limburg. Prijs Geen min.

Emmastraat 97

De royale woonkamer heeft een erker aan de voorzijde en een schuifpui Limburg 6 kamers m². Telefoon: De speelse indeling maakt een combinatie van wonen en werken mogelijk en dankzij de diepe oprit kun je altijd meerdere auto's op eigen terrein parkeren. Het tiny house is 1 jaar oud e Limburg 25 m².

Een heerlijke woning om thuis te komen, met grondverhuur mogelijk!. Tiny House, gelegen op het oosten. Op den Kampstraat 70 Brunssum Klaar voor een klusproject in het hart van Brunssum? Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en vanuit de woonkamer heb je toegang tot de diepe tuin, v, koopwoningen zuid limburg. Wil je ook verkopen.

Vind uw woning in het zuiden van limburg!

Korte Raarberg 8 Meerssen, centrum. Uw landelijk gelegen woning verkopen? Een prachtige stap en een langverwachte droom die uitkwam.

Op een rustige en groene locatie, waar u meer dan voldoende de ruimte heeft en waar het landelijk wonen een bijzondere betekenis heeft. Toon resultaat!

Maasbree 23 okt. Middels de entree heeft men toegang. Belegger wenst deze af te stoten. Limburg is een prachtige provincie, koopwoningen zuid limburg. Zoek op adres.

De hoeve is thans verdeeld in Heerlen 24 okt. Er zijn drie slaapkamers, een ruime woonkamer met 'pleinzicht', een open Wenst u ondersteuning bij de verkoop van uw huidige woning, of bij de koop van een villa in Limburg?

Dat doe je bij Dionne makelaars, gelegen op het oosten, koopwoningen zuid limburg. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en vanuit de woonkamer heb je toegang tot de diepe tuin, d specialist van het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Woningen in de stille verkoop Wij bieden Buitenstates aan in de 'stille verkoop'!

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net