kulineryuk.net

Mini loco groep 3 kern 1

Datum van publicatie: 22.11.2020

Maak een gratis website Webnode. Duidelijke afbeeldingen. Hierdoor hebben we de bovenste rij van het planbord "vrij".

Patricia — 5 mei Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Kern 1 heeft één loco kaart Kern 2 tot 5 heeft per thema twee loco kaarten Kern 6 tot 12 heeft per kern drie, vier of vijf loco kaarten Leerdoelen Alle leesdoelen die kinderen oefenen in groep 3 komen aan bod. Ieder heeft een eigen stramien blad en per tweetal een klikklak cluster boekje. Ik heb een nieuwe lettermat en een zoek-je-partner voor het structureerwoord buik.

Lynn — 6 mei De kaarten sluiten aan bij de kernen van Veilig Leren Lezen! Je kan nog eens nalezen hoe je zoek-je-partner en de lettermat gebruikt.

Ik mini loco groep 3 kern 1 mijn inspiratie hier. Op de site van Veilig Leren Lezen kan je nog extra blaadjes downloaden ook van  Rompompom! Een beetje van mezelf en dus een beetje van een ander? Ik heb een nieuwe lettermat en een zoek-je-partner voor het structureerwoord buik. Patricia - 5 mei. Zodra er een nieuwe categorie aan bod is geweest komen er weer andere kaarten bij. Wij gebruiken ze op school bij de werkinloop en als keuzeopdracht nadat ze hun andere werk af hebben.

  • We maken hierbij gebruik van de materialen uit de nieuwe speelleesset maar ook de nog relevante materialen uit de oude speelleesset en zijn we weer druk aan het verzamelen van nieuwe versies van onderstaande materialen.
  • Zoek op:. Het was een verademing!

KlasCement.net is een officiële website van de Vlaamse overheid

De kinderen spelen dit meestal in tweetallen. Wij gebruiken ze op school bij de werkinloop en als keuzeopdracht nadat ze hun andere werk af hebben. Het beste kun je de mini loco kaarten na het printen lamineren, zo zijn ze geschikt voor langdurig gebruik.

Lynn — 6 mei De kaarten sluiten aan bij de kernen van Veilig Leren Lezen! Iedere dag werkt een kleurgroepje aan een andere verplichte opdracht. Een beoordeling toevoegen Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik heb een nieuwe lettermat en een zoek-je-partner voor het structureerwoord buik.

  • Het gaat zo snel vooruit!
  • Je krijgt de kaarten als pdf-bestand toegestuurd.

Duidelijke afbeeldingen. Dobbelspel spelling. Marianne - 6 mei De pictogram vertelt je of je naar de beginletter moet luisteren of de middenklank moet zoeken. Marlon - 5 mei Patricia - 5 mei Wat een leuke, bruikbare loco kaarten. Download hier alvast 3 gratis kaarten van kern 9? De knijpkaarten zijn zelfcorrigerend.

En werkblad klikklakboekje; daar hebben we werkboekjes met stramienbladen voor. Zeer mooie en leuke loco kaarten! Drie jaar geleden bracht de Sint de magnetische letterdoos als klasgeschenk.

De mini loco speldozen zijn dan weer wel haalbaar. De mini loco kaarten zijn alleen geschikt voor de transparante loco-dozen? Doorzoek de website Zoeken:. Nog eens bedankt.

Mini loco Ook mini loco staat als activiteit op het planbord. De pictogram vertelt je of je naar de beginletter moet luisteren of de middenklank moet zoeken.

Extra informatie

Duidelijke afbeeldingen. Mini loco Ook mini loco staat als activiteit op het planbord. Sarina — 5 mei De kinderen waren betrokken bezig en waren verbaasd toen ik het signaal gaf om op te ruimen omdat we naar huis moesten gaan.

Gebruik voor 1 klas, i, mini loco groep 3 kern 1, Gebruik voor 2 klassen, bruikbare loco kaarten. Op de site van Veilig Leren Lezen kan je nog extra blaadjes downloaden ook van  Rompompom. Zo zijn alle kinderen bezig met lezen en hebben wij tijd om kinderen extra te begeleiden of in een combi om ons nl aandelen in new york de kinderen van de andere groep te richten. Patricia - 5 mei Wat een leuke.

Ook deze vond ik op via google. Contact Juf Christa adres zonder spaties. De indeling van het planbord heeft bij onze al veel verschillende vormen gehad. Vorige week vrijdag ben ik gestart met de kieskasten. Patricia - 5 mei .

Ontdek ook

De kinderen werken in tweetallen. Deze woordmatten kan je op twee manieren gebruiken. Geen nood als je geen spelhouder hebt voor de pico piccolo : je kan het ook met wasknijpers spelen! Ideaal voor tijdens de inloop of circuit!

Mini loco kern 6. Vrolijke afbeeldingen. We werken hierbij met kleurgroepjes.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net