kulineryuk.net

Peter van der vorst ziet sterren boef

Datum van publicatie: 14.01.2021

Amusement, Documentaire, reality. Peter gaat op bezoek bij de voltallige familie Bauer! De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond.

Peter heeft een bijzondere verrassing voor Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Chantal Janzen gaat in de laatste aflevering op bezoek bij Peter van der Vorst zelf. In werd eenzelfde soort aflevering uitgezonden onder de titel Van der Vorst ziet sterren van Muziek, Populaire muziek.

Per seizoen verschilde het aantal afleveringen tussen de zes en twaalf afleveringen. De soapster vertelt over de goede en slechte tijden in haar eigen privleven. Peter van gliss kur spray trekpleister Vorst Chantal Janzen laatste aflevering.

Sport, spo. Zo werden bij Van der Vorst ziet Jersey Boys verschillende mensen die in de toen net uitgekomen musical Jersey Boys speelden bezocht.

Peter gaat thuis langs bij Carlo Boszhard en hij ontmoet daar zijn vriend Herald en hun jongste aanwinst. Peter van der Vorst zoekt Paul de Leeuw op in zijn woonplaats Blaricum, waar Paul openhartig vertelt over zijn gezin en de periode dat hij blaaskanker had. Hierin werd de cast van de musical Hij Gelooft in Mij bezocht en de making of van de musical.
  • Boef: "Ik wil nog track maken over moeder of jeugdvrienden". Peter heeft een openhartig gesprek met Marly over de eetstoornis die ze heeft gehad en waarvoor ze z
  • In werd eenzelfde soort aflevering uitgezonden onder de titel Van der Vorst ziet sterren van Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods d

Meest bekeken uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren

Hierin blikken ze terug op hun jarige huwelijk en hun belevingen en momenten van het afgelopen jaar. Chantal Janzen gaat in de laatste aflevering op bezoek bij Peter van der Vorst zelf. Wendy van Dijk en haar familie. Film, Drama. Zijn ouders hadden het moeilijk en toen ook jeugdzorg in het spel kwam, besloten zij om de vierjarige Soufiane naar een bekende te sturen.

  • Hij bezoekt hem in zijn villa op de Veluwe waar hij met zijn man Coen woont en volgt hem achter de Ze gaan terug naar het huis in Aalsmeer waar Anna kwam te wonen, nadat ze met haar ouders en zus uit Iran was ge
  • De misdaadverslaggever vertelt uitgebreid over zijn vaak spannende leven. Met onder meer Goldie en The Split seizoen 2.

De jonge Hazes-telg is druk bezig met verhuizen en klussen en dus steekt ook Peter zijn handen uit de mouwen? Slotaflevering Waar doen ze het van. Als de beroepsreizigster in Nederland is, brengt ze daar vrijwel al haar tijd door.

Nicolette Kluijver vertelt voor het eerst over haar veelbewogen jaar waarin zij werd geconfronteerd met een beginstadium van longkanker. Ook vertelt ze hoe ze haar huidige man aan de haak heeft geslagen.

Navigatiemenu

Soufiane kreeg van zijn vrienden al snel de bijnaam Boef. Naamruimten Artikel Overleg. Peter van der Vorst komt bij de presentatrice thuis en Nicolette is openhartig over het he

Ze vertelt Peter onder mee Nieuw: Een programma over de jaren negentig. Goede Tijden, Slechte Tijden. Visual Radio. Ook bezoekt hij Barrie Stevens.

Recente uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren

Peter is te gast bij Babette van Veen. Peter van de Vorst gaat op bezoek bij Xander en Sophie de Buisonjé. Peter is thuis bij Albert Verlinde.

Nederlands bekendste vlogger Enzo Knol geeft Peter een spoedcursus vloggen. Ook vertelt ze hoe z. Hun moeder is namelijk ernstig ziek. Informatief, Wetenschap. In het theater krijgt Peter een exclusieve preview van zijn show. De begeerlijke v Nicolette Kluijver vertelt voor het eerst over haar veelbewogen jaar waarin zij werd geconfronteerd met een beginstadium van longkanker.

Ook bezoekt hij Barrie Stevens. Aanraders Op TV. In de eerste aflevering gaat Peter op bezoek bij rapper Boef en zangeres Maan. Chantal Janzen gaat in de laatste aflevering op bezoek bij Peter van der Vorst zelf.

Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy! Daarnaast vertrekt Peter naar Spanje voor het officile afscheidsinterview Goede Tijden, Slechte Tijden. Jinek gemist.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net