kulineryuk.net

Verjaardagswensen 60 jaar verjaardag

Datum van publicatie: 23.02.2021

We hopen dat we je hebben kunnen inspireren met een leuk en passend verjaardagstekst! Met name verjaardag teksten met de vermelding van een speciale leeftijd zoals bijvoorbeeld 25, 40, 50, 60 jaar etc kunnen we heel goed gebruiken. Speciaal vandaag voor een heel bijzonder mens Speciaal voor jou mijn allerbeste wens Wees vrolijk en gelukkig gezellig en blij Van harte gefeliciteerd speciaal van mij.

Bij verjaardagswensen voor zestigjarigen is het dan ook raadzaam om de nadruk te leggen op hoe jong, energiek en bij te tijd de jarige nog is, ondanks zijn of.

U ziet er nog even goed uit als al die jaren terug! Originele kerstdecoratie zelf maken? Een toepasselijke fotokaart met bijbehorende tekst mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Het is zelfs mogelijk om je verjaardagskaart met wensen nog op dezelfde dag te laten bezorgen. De verjaardagswensen zijn er voor elke verjaardag.

Je kunt natuurlijk ook gewoon een kaartje in de winkel kopen en jouw persoonlijke verjaardagswens hierop schrijven. Verjaardagsgedichtjes deel 2 Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag Een toast op je gezondheid en een hele fijn dag. Wij stellen delen op prijs, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd.

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen Ons systeem ziet dat u verjaardagswensen 60 jaar verjaardag maakt van een ad blocker. Geniet van uw verjaardag.

De 60 jaar verjaardagswensen kun je indien gewenst aanpassen. Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk. Kijk ook eens in de andere rubrieken met verjaardags gedichten.
 • De verjaardags gedichten en verjaardagswensen zijn er voor alle leeftijden, bijvoorbeeld de mijlpalen: 18, 20, 21, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 60, 70, 75, en 80 jaar en nog veel meer. Leuke verjaardagswensen en felicitaties voor man en vrouw zoals van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
 • Bewaar mijn naam, e-mailadres en site in deze browser voor de volgende keer dat ik reactie geef.

Voorbeelden van gelukwensen aan 60 verjaardag:

Champagne en taart a volonte De conditie is nog altijd OK Daarom vandaag eens lekker vieren En morgen een aspirientje versieren Gelukkige Verjaardag! Wat dacht je van deze quotes:.

Dan kan je wel kiezen voor een kwinkslag en een goede grap. Gelukkig doen vele mensen dat op deze leeftijd ook nog niet. Er zijn geen knuffels.

 • Geniet van uw verjaardag! Je kunt de 60 jaar verjaardagswensen gebruiken op een kaartje of bij een cadeautje.
 • Wat dacht je van de volgende originele verjaardagswensen :.

Verras iemand van 70 jaar of ouder met een originele fotokaart voorzien van een bijbehorende originele verjaardagswens, zoals:! En jij! Met 60 jaar is iemand nog helemaal niet oud. Weeral jarig Het is niet te merken De jaren helpen blijkbaar Je charmes nog versterken. Ik wens verjaardagswensen 60 jaar verjaardag een hele fijne verjaardag toe.

Verjaardagswensen 60 jaar op een originele manier

Met name verjaardag teksten met de vermelding van een speciale leeftijd zoals bijvoorbeeld 25, 40, 50, 60 jaar etc kunnen we heel goed gebruiken. Het is tijd voor een nieuwe fase in uw leven. Ik wens je een fijne verjaardag Met bloemen en geschenken Zodat je later met plezier Hieraan terug kunt denken. Een vrolijk kaartje voor de jarige Vandaag is een bijzondere dag Omdat jij in het middelpunt staat En het helemaal zeggen mag Een jaartje ouder geworden Een stukje wijzer ook misschien Mooie reden voor een feestje Voor slingers en ballonnen bovendien Geniet van alle extra aandacht Van de gezelligheid en de taart En niet in de laatste plaats Van deze verjaardagskaart!

Dit zijn onze hardlopers. Een hele fijne dag gewenst. Wenskaarten smartphoto. Geniet van uw verjaardag. Overzicht met verjaardags gedichten en verjaardags gedichtjes, lange en originele korte verjaardagsgedichten, en zoek je ook nog een verjaardagskaartje of -cadeautje om de jarige te overhandigen.

Nieuwe verjaardagswensen 2020 - Happy birthday!

Een toepasselijke fotokaart met bijbehorende tekst mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. De teksten zijn allemaal geschikt voor op een kaartje aan iemand die jarig is.

Please leave this field blank:.

Toevoegingen, verjaardagswensen 60 jaar verjaardag, omdat jij vandaag voor de vijfde keer verjaart, correcties. Vandaag krijg je cadeautjes en eten we taart. Met dit in je achterhoofd kun je wensen bedenken zoals: Ik wens u een hele fijne verjaardag toe. Voeg ons toe aan uw Facebook pagina Voeg Gedachten-gedichten. Dus kom regelmatig terug. Hoe kun je iemand verrassen die 30 jaar of ouder wordt.

Volg ons ook op Facebook:.

Populaire pagina's

Je kunt natuurlijk de naam verwerken in de tekst, maar een toegepaste oneliner is veel leuker. Deze gedichten voor de jarige zijn meestal vol liefde, ook af en toe. Deel dit dan op social media. Nuttig artikel?

Je wilt het niet horen, maar you're retro now. Verras verjaardagswensen 60 jaar verjaardag of haar dan niet alleen met een leuk geschenk maar ook een kaart.

Bij deze dag sta ik even stil Omdat ik jou het allerbeste wensen wil.

Ook in categorie:
  24.02.2021 21:21 Kristen:
  Nuttig artikel?

  24.02.2021 21:14 Gianni:
  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net