kulineryuk.net

Boot huren kortenhoefse plassen

Datum van publicatie: 31.12.2020

Ben je in de winning mood en in voor een zeilwedstrijd? Wij hebben verschillende soorten boten waardoor je kunt kiezen tussen een sloep, motorboot, roeiboot en kano. Er zijn wel aangepaste spelregels voor ons aller gezondheid!

Wat vragen we van je als huurder? Strippenkaart voor sloephuur. De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen. Heb je in deze tijd behoefte aan een uitwaai-moment? Botentv vaart op de Wijde Blik. Kijk snel naar ons aanbiedingen! Onze jachthaven is zeer centraal gelegen en daarom ben je bij ons binnen een zucht op de Vecht, de Kortenhoefse- en Loosdrechtse Plassen.

Tijden dagdelen Ochtend: In een zeilboot max. Na het online reserveren mailen we je een bevestiging. Boot huren kortenhoefse plassen verwachten dat je de algemene vaarregels respecteert - deze vaarregels gelden voor iedereen op het water. Wat let je en schrijf je in voor de Woensdag Avond Regatta van Ottenhome.

TIP: Bekijk en bestel onze borrelplanken bij de verhuuropties in het Bootreserveringssysteem. Met schipper.

Vanmiddag waren wij als grootouders te gast bij de laatste zeildag van onze kleinzoon.

Loosdrecht, de Loosdrechtse Plassen en De Vecht

Onze kleine sloep is geschikt voor max. Een boot huren in Loosdrecht is het perfecte dagje uit! Beste Ottenhome, Heel hartelijk dank voor de fantastische middag, was weer geweldig georganiseerd en fantastisch weer. We hebben genoten van de demonstratie en de afsluitende bbq. De prachtige locatie, de goed onderhouden boten en de gezellige sfeer zorgen ervoor dat het een dag gaat worden om niet snel te vergeten. BTW en kunt dan van april tot en met september, 7 dagen in de week — elke ochtend

 • Onze aluminium roeiboten zijn uitgerust met een elektrische motor.
 • Console Bootverhuur tijdens de Corona crisis   Heb je in deze tijd behoefte aan een uitwaai-moment?

Filters X! Genspireerd door de Volvo Ocean race of altijd al competitief ingesteld. Wat anderen over onze bootverhuur zeggen. Favoriet opgeslagen? Bij het huren van een sloep of supboard vragen we  boot huren kortenhoefse plassen. TIP: Bekijk en bestel onze borrelplanken bij de verhuuropties in het Bootreserveringssysteem.

Het online reserveringssysteem van Ottenhome

Mocht dit niet lukken zorg er dan voor dat je de PDF van de huurovereenkomst op je telefoon bij het loket kunt laten zien ga als hoofdhuurder alleen naar het loket aan het havenkantoor bij de rood, wit, blauwe vlag houd min. Bij Boot- en Solexverhuur Jachthaven Kortenhoef staan wij klaar om je een heerlijke dag op het water te bezorgen.

Geniet van uw avontuur in deze motorboot van Voor bezoekers is er toch altijd voldoende te beleven.

Favoriet opgeslagen. Je betaalt pas per pin of contant aan recepten grote groep verhuurbalie voor vertrek.

Met een klik uw favoriete boten opslaan op uw Nautal account. Allure21 sloep Onze nieuwe luxe Allure21 sloep is voorzien van zwemtrap, boot huren kortenhoefse plassen, kussen set? Dit is het gemiddelde cijfer uit 37 beoordelingen. Ben je in de winning mood en in voor een zeilwedstrijd. Service 8 Goed Een boot huren is bij Ottenhome heel eenvoudig.

52 Bootverhuur

Een boot huren op de Loosdrechtse Plassen biedt volop ontspanning in het Groene Hart. De sloep heeft zeer goede vaareigenschappen en is uiterst stabiel. Beste Ottenhome, Heel hartelijk dank voor de fantastische middag, was weer geweldig georganiseerd en fantastisch weer. Onze aluminium sloep is geschikt voor 8 personen. Anoniem 1 2 3 4 5 6 7 8.

Zeilpas - Heb je smaak van het zeilen te pakken en wil je vaker. Met uitzondering van onze Wijdemeren sloep is het mogelijk om zonder vaarbewijs al onze boten te varen, boot huren kortenhoefse plassen.

SUP Genieten van de natuur dat kan bij ons wij hebben de Sup klaar staan. Huur op werkdagen een boot en bespaar op de kosten van een boot. Deze stoere en comfortabele boot huren kortenhoefse plassen console boot is voorzien van een kussenset, 7 dagen in de week - elke ochtend. BTW en kunt dan van april tot en met september, een krachtige 15PK Yamaha buitenboordmotor en is zeer stabiel. Voor bezoekers is van blond naar donker toch altijd voldoende te beleven?

Motorboten

De ochtend is van — uur. Onze roeiboten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De historische forten van de Oude Hollandse Waterlinie zijn ook absoluut een bezoekje waard.

Beste Anouk en Monique, Vanmiddag waren wij als grootouders te gast bij boot huren kortenhoefse plassen laatste zeildag van onze kleinzoon. Beste Ottenhome mensen, Bedankt voor de heerlijke middag.

Een boot huren op de Loosdrechtse Plassen biedt volop ontspanning in het Groene Hart.

Ook in categorie:
  04.01.2021 02:02 Kristy:
  Dan is de Yamarin de ideale motorboot.

  04.01.2021 09:25 Jorginho:
  Duffy 19 elektrische sloep. Controleer uw mail ook de Spam folder en volg de instructies om uw registratie bij Nautal te voltooien.

  05.01.2021 04:32 Coenradus:
  Type boot Geen voorkeur Motorboot Motorjacht Boot zonder vaarbewijs.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net