kulineryuk.net

Café restaurant de klok egmond aan zee

Datum van publicatie: 22.11.2020

Wij hebben een heerlijke lunch gebruikt bij de Klok. Een echte aanrader!

Nog op de dag van de brand wordt een crowdfunding gestart. Gezellig restaurant. Elk jaar komen we hier met de groep voor koffie met appeltaart, en elk jaar super bediening die snel en goed zijn ingewerkt. Een dikke Ik geef aan dat ik het graag tegelijk had gehad en stel voor 1 kop koffie gratis opnieuw te serveren.

Zeker voor herhaling. Akkoord en opslaan. Het eten was zeer goed en vriendelijk geprijst. Vriendelijke bediening en je krijgt alle tijd om te borrelen. Advertentiecookies: Cookies om u relevante advertenties te tonen.

Gegevens Café-Restaurant "de Klok"

Hier een aantal jaar geleden geweest en toen heerlijk in de winter op het terras een Egmondse vissoep gegeten. Vriendelijke bediening en je krijgt alle tijd om te borrelen. Je voelde je echt welkom! Maar we komen hier sterker uit.

Lees ook: Uitslaande brand bij restaurant in dorpshart Egmond aan Zee. Ondanks al die hulp is de heropbouw nog niet gestart. We komen terug!!

  • Toch word ik steeds weer naar 'de Klok' gedreven. Foto: NH Nieuws.
  • Een echte aanrader! Zeker voor herhaling.

Het kan zeker beter… succes! Facebook Twitter Mail Whatsapp Linkedin! Sfeer was goed en het was nog goed betaalbaar! We hebben hier heerlijk gegeten. Kou en regen bepalen vaker het weerbeeld .

Onze vakantie appartementen

W Smit. Nu komen we over een paar weekjes weer terug, alleen kom ik nu met mijn gezin en dan weer hopen dat die zeer goedgevulde vissoep nog steeds zo lekker is Post punten.

Website www. Akkoord en opslaan. Sfeer was goed en het was nog goed betaalbaar! Een tien en een dikke gouden griffel voor dit gezellige restaurant met personeel dat van vroeg tot laat voor je klaar staat met een glimlach en een vriendelijk woord. Ik bestel 2 koffie met appelgebak, vraag extra 1 klein bolletje ijs bij elk gebakje.

Eerder in de Uitkijkpost

Vriendelijke bediening en je krijgt alle tijd om te borrelen. Vriendelijke bediening, lekker eten voor een schappelijke prijs. Toch word ik steeds weer naar 'de Klok' gedreven.

De Klok op 14 december Nog op de dag van de brand wordt een crowdfunding gestart. Alle goede recensies kloppen precies. Aan het Pompplein rest na een jaar nog steeds een gapend gat. Omwonende Linda Eijkelboom maakte met haar mobieltje onderstaande video, maar alles is zwartgeblakerd en smeult nog café restaurant de klok egmond aan zee. En mochten wij nog ooit naar Egmond aan zee komen, waarin in een krappe dertien minuten is te zien hoe De Klok volledig in lichterlaaie staat:  Tekst gaat verder onder de video.

Gezellig restaurant. Een jaar later zijn er nog geen tekenen van wederopbouw op de plek waar het geliefde restaurant gevestigd was.

Hoe was jouw ervaring?

Hier een aantal jaar geleden geweest en toen heerlijk in de winter op het terras een Egmondse vissoep gegeten. Lees ook: Restaurant in Egmond aan Zee wordt gesloopt om verwoestende brand te kunnen blussen Een dag na de brand staan de muren nog wel overeind, maar alles is zwartgeblakerd en smeult nog na.

Meer berichten. Heerlijk gegeten!

Echt een aanrader Na een half uur aan een tafeltje zitten had het personeel ons nog niet in de gaten. Gewoon betaald, maar maakte op mij een indruk oenobiol autobronze teint review 'krijg ik mijn geld niet linksom.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net