kulineryuk.net

Camping atlantische kust frankrijk surfen

Datum van publicatie: 17.12.2020

Namelijk 6 km. Je krijgt dan ook vaak een leuk inkijkje in de lokale keuken!

Wij hebben ook jaren gevochten met verbrande entrecôtes en friet met salade: het toeristenmenu, want dat kennen we. Deze spot werkt het beste op laag getijde tot middel opkomend getijde. Volg ons. Voor meer dan 50 jaar ontwikkelede zich hier de allereerste Surfscene in Europa. Hoi Karinneke, Kunnen die jongens daar ook planksurfen leren of zo, wordt daar ergens een cursus in gegeven. Ga naar Maisonne.

Vergelijk vliegtickets op skyscanner.

Camping La Ferme des Aulnes. Aan zee Camping vissen Fietsen op vakantie Golfvakantie paardrijden Padel. Mojosurf Portugal Unieke surftrip. Hey there, it seems your preferred language is English! Campings die dichtbij de atlantische kust liggen. Wat je ook wilt, Vieux-Boucau-les bains is de bestemming voor jouw actieve strandvakantie!

Rivedoux Plage, Charante-Maritime Toon op kaart 7. Begin met typen en druk op enter om te zoeken.
 • Ondres, Aquitanië Toon op kaart 7.
 • Vergelijk vliegtickets op skyscanner.

Alle Surfcamps in Frankrijk

Of lees je liever een boek op het strand? Sunêlia biedt u de mogelijkheid om tijdens uw kampeervakanties in Frankrijk te surfen: veel plezier op de mooiste surfplekken in Frankrijk!

Ik sluit me helemaal aan bij het antwoord van Ineke. Vlakbij klassieke surfspots rondom Biarritz. In die omgeving wordt erg veel gesurfd en zijn veel campings dichtbij het strand.

 • Bookings Contact.
 • En vrij lege stranden in vergelijking tot andere spots. De Jura, een rustige heuvelachtige streek tussen de Vogezen en de Alpen.

Pinterest Vond je dit een handig en interessant artikel. Camping L'Arquet Cte Bleue. Ga naar de website. En laat er nu een camping in Yport zijn, waar vandaan je uitkijkt over de surfspot. Reis Info, camping atlantische kust frankrijk surfen. Hier vind je meestal de lekkerste Croissants van de streek. Van mei tot oktober is Frankrijk een leuke plek om golven te trotseren en te leren surfen.

Met je tent en surfboard aan de atlantische kust

Het is dezelfde woeste zee die deze streek tot een van de beroemdste plekken voor surfers ter wereld maakt, een waar paradijs voor surfliefhebbers! Iets kleinere maar nog steeds lange leuke golven. Animatie in NL. Campings die op loopafstand liggen van de surfspots.

Vielle-Saint-Girons, Aquitani Toon op kaart 8. Camping Poulmic. Camping, tussen de prachtige landschappen van de Pyreneen en de Atlantische Oceaan. Camping Abaya ligt aan de grens met Spanje, Stad.

Mojosurf Portugal Unieke surftrip. Camping Domaine de Fierbois.

De ideale surfspot aan de Atlantische kust

Liefhebber van het pure Frankrijk? La Barre-de-Monts, Vendee Toon op kaart 8. Voor veel surfers uit de Benelux is het surfen ooit begonnen op een surfcamp in Frankrijk. Waar je bij het ochtendgloren … … je tentrits opent … de golven hoort … je board pakt … een korte trippel naar de  surfspot maakt Omdat er zoveel vraag is naar surf campings aan zee, leek het ons goed ervaringen te delen inclusief een aantal goede surfspots. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check de camping via de ANWB hier. Heerlijk midden in de natuur gelegen familiale camping nabij de badplaats Saint-Gilles-Croix-de-Vie!

Les Embruns. Tussen groene eikenbossen en fijne zandduinen ligt de rustige familiecamping Olron Les Chnes Verts! Hierop instaleren ze soms grote spotlights waardoor je zelfs nachts kan surfen.

Boek via ANWB www. Schrijf je in voor de newsletter.

Ook een gratis ebook over Frankrijk?

Camping Médoc-Plage. Ook fijn toch? Natuurlijk is de omgeving van Biarritz niet de enige branding die erg populair is.

Village - Domaine de Louvarel. Een bijzonderheid op de Grand Plage zijn de pieren die tot in het water lopen.

We krijgen deze tip door voor een camping aan zee: Camping Latas bij Somo en Loredo website.

Ook in categorie:
  25.12.2020 20:50 Edmar:
  Village - Domaine de Louvarel. Ken je die al.

  20.12.2020 18:59 Rowena:
  In die omgeving wordt erg veel gesurfd en zijn veel campings dichtbij het strand. Ken je die al.

  22.12.2020 02:40 Patrik:
  Surfen in Baskenland Er is geen meer uitzonderlijke plaats dan het Baskenland om te surfen. Dan kun je ons helpen door ons bijvoorbeeld te gaan volgen op Instagram of Facebook , ons boek Frankrijk Puur of onze digitale en papieren reisgidsen te kopen, of je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net