kulineryuk.net

Dagboek van een muts 4 en 5

Datum van publicatie: 22.11.2020

De hele dag door lees ik ze op school,thuis Maar weten jullie misschien waar je deel 6 goedkoop kan krijgen, ik mag niet veel geld uitgeven van mams

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Ik bond deze serie zelfs leuker dan 'Het leven van een loser'. Heb je in je hooft om nog meer boeken te schrijven of niet? Begon bij een klein bedrijf en de laatste 12 jaar heeft ze bij uitgevers voor kinderen gewerkt en heeft daar veel boekenseries ontworpen.

Groot idool" fleur op 4 oktober "Ik heb alle boeken verzameld tot puppy love want dat is nu het laatste.

Educatief Speelgoed. Ik lees jou boeken graag? Product vergelijking. Ik ben de grootste fan van je boeken. Ik ben altijd zo blij als er een nieuw deel uit is ben ik superblij.

Dus ik wik er graag een?

Rachel Renée Russell

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten. Deel 7? Bezoek website Vandaag. Gister deel 5 gekregen en vanavond uit gelezen! Dagboek van een muts Alle delen.

Gelezen en vind het nu al helemaal super. Bye bye" Luna op 28 september "het is een heel leuk boek het is heeeeeeeeeeel grappig" emira op 27 september "echt vetten boeken rrrrrrrrrrrrrrrrt dklsfa" kraan op 27 september "Hebben julie al gehoort: In november komt deel 4 uit!!!!. Sneller vertalen graag :- " De Gepofte Peer op 7 oktober "wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww i love so dagboek van een muts.

Nikki en Erin helpen Rachel met het maken van de illustraties. Eindeloos lees plezier. En nu wil ik ze allemaal hebben daarom doe ik mee met de wedstrijd.

Prijs is per dagboek van een muts 4 en 5.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Dus ik wil deze ook" Noonxxx op 4 april "Het is Leuk" Shrija op 2 april "Leuk boek ik wil het vijfde deel ook" Nina op 1 april "Het zijn echt hele leuke boeken! Met vriendelijke groet, Joni" Joni op 13 februari "Ik vind muts boeken geweldig iedereen van het gezin leest ze we zouden graag een boek winnen dan gaat ons hele gezin suuuuuuuuuuuuper blij zijn!!!!!!!!!!!!!!!!

Het is leuk om een meisje te zien die allemaal leuke,grappige en soms minder leuke tijden meemaakt. Per stuk 6,50 en samen 20 euro!

Wanneer komen deel 6 en 7 uit en waneer is de premiere ervan" nikki op 13 december "Heyy ik wil Graphic Novels iets vragen? Ik heb alle delen en ik vind hopeloos verliefd het leukste deel. Deel 7. GO Nikki. April is deel 5 overal te koop.

Dagboek van een muts gratis thuisbezorgd

Mijn vriendin had er een boekbespreking over en ik kocht de volgende dag het boek! Het is wel super Amerikaans allemaal, incl. Maar misschien heeft een kind van 11 daar al geen last meer van.

Ik heb ze allen 5 de delen ook al helemaal uitgelezen ik heb ze vaak binnen 1 ,2 of 3 dagen uit dit zijn mijn lievelings boeken. Ik hoop dat iets is van de muts I hoop so" Maud Thoré op 2 januari "dit asecht zooooo geweldig.

Items 1 - 15 van. Schrijf er pleas nog n. Ik heb alle Nederlandse delen al uit en ik wil daarom Ook de Engelse delen. Mijn boekbespreking gaat over Boek 5. We zitten er een powerpoint over te dat boek te maken!!. Bezoek website Vandaag. Nu alleen nog maar deel 5!!.

Supergrappige boekenserie over Nikki Maxwell

Voordelen vanbookspot dé online boekwinkel let op: dit is een ebook. Nog even afwachten dus! Je leest er heel snel leuk doorheen.

Hoop echt dat er nog heel veel andere boeken komen. Maar ik heb een vraagje, moet je de boeken op volgorde lezen of niet want heb boek 1 en 9 ma heb 9 al uit en 1 nog niet : " Emma op 21 juli "Super leuke boeken" Celeste op 18 juli "Ik moet er nog 3 lezen dikke pluim aan rachel renee!.

Daarom wil ik Yasmine heel erg bedanken.

Ook in categorie:
    27.11.2020 23:04 Julien:
    Met mijn vriendinnen die deze boeken ook heel leuk vinden heb ik een boekbespreking gehouden over de hele serie tot nu toe en het was echt super!!!!

    22.11.2020 17:33 Wilmer:
    Maar misschien heeft een kind van 11 daar al geen last meer van.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net