kulineryuk.net

Geluid laptop doet het niet na update

Datum van publicatie: 03.10.2020

Zo heb ik het gedaan, en plots deed ie het weer. Zoals de naam het al zegt hier ziet u in een oogopslag alle apparaten hardware die deel uit maken van de computer. Ga naar het zoekvak op de taakbalk, typ Probleemoplosser voor geluid , selecteer Problemen met het afspelen van geluid detecteren en oplossen in de lijst met resultaten en selecteer Volgende.

Als er geïnstalleerde updates uitstaan, ziet u de opties Updaten en opnieuw opstarten en Updaten en afsluiten. Hoe dit op te lossen???? Het is een ASUS laptop van een maand oud. Het probleem kan heel onschuldig zijn, maar er kan ook iets groters aan de hand zijn. Contact opnemen met ondersteuning. Na een poosje, bijvoorbeeld als ik op facebook ben geweest niet meer.

Ga voor meer informatie over Windows Update naar Stuurprogramma's en software bijwerken met Windows Update.

Scroll wat naar beneden en dan kom je het bericht tegen. Ik heb precies hetzelfde probleem; het wat verdient een arts van de laptop zelf doet het, geluid laptop doet het niet na update, maar als ik een koptelefoon aansluit doet hij het niet. Het probleem ligt wat anders bij mij: ik heb meestal wel een tijdje geluid varirend van enkele minuten tot een half uur en dan is het plots afgelopen. Het geluid van Windows 10 op mijn computer werkt niet.

Doet het apparaat het nu wel. Ik zit met nt hetzelfde.

Heel erg bedankt! Bij veel updates moet u het apparaat opnieuw opstarten.
  • Scroll wat naar beneden en dan kom je het bericht tegen. Geen geluidweergave na herstel ,veel app weg ,en programmas dank u.
  • Als ik geen koptelefoon aansluit, dan hoor ik wel geluid uit mijn laptop… Maar de koptelefoon ingang werkt niet meer. Er staat, dit apparaat werkt correct, maar ik heb nog steeds geen geluid, help AUB!

Stap 2: Doe een audiotest met de HP Support Assistant

Ik had geen geluid en ik heb per ongeluk mijn audio-apparaat uitgeschakeld. Ik kan via mijn computer enkel geluid krijgen via mijn headset en geluid komt wel uit mijn tv als hij echt tv aan het afspelen is.

Als je inderdaad een geluidje hoort, maar je filmpje het nog steeds niet doet, bestaat de kans dat het geluid op die specifieke website of applicatie uitstaat. Controleer of uw audio wordt afgespeeld op het audioapparaat dat u wilt, zoals een luidspreker of een hoofdtelefoon.

Marcel Lardenoit.

Windows 10 genstalleerd en update wel geluid met kaart en speler maar wii u hdmi kabel geluid op internet radio en you tube. Hebt u nog meer feedback, geluid laptop doet het niet na update. Hallo, ik heb ook een raar probleem ik heb wel geluid via mijn speakers maar als ik mijn koptelefoon aansluit geeft hij aan dat hij is aangesloten maar krijg geen geluid op mijn koptelefoon. Na de update is het niet meer mogelijk om geluid af te spelen via mijn laptop.

Of een ander voorbeeld: Geen geluid bij mijn Youtube filmpjes, hoe kan dit en hoe los ik het op. De drie audio in- en uitgangen van mijn laptop werken ook niet meer. Vanmorgen zag mijn lapscherm zwart bij het opstarten maar mijn LCDscherm gaf gewoon mijn bureaublad waar?

Bedankt voor uw feedback.

Om maar wat te proberen heb ik toen het apparaat uitgeschakeld en weer ingeschakeld gevolg probleem opgelost! Volg vanaf daar de instructies in het volgende kopje. Ik vind ook die startfoto niet mooi.

Weet jij hier een oplossing voor, geluid laptop doet het niet na update. Ik zie veel vragen hier jammer dat er geen antwoorden bij staan. Websites openen niet goed, een halve box die werkt. Dat apparaat beheer werkt voor geen meter met dit probleem. Een regelmatig voorkomende klacht na bijvoorbeeld een upgrade van Windows 7 of na het installeren van een reguliere update in Windows. Volg ons.

Geluid problemen oplossen

Volgens de melding zijn er geen audio apparaten geïnstalleerd. J de Lang. Wauw super bedankt!!! In het geval van een laptop hoef je hier dus ook niet op te letten.

Mijn lappie is aangesloten op mijn LCD scherm, nooit problemen gehad en nu ineens als ik even het toetsenbord niet aanraak dan word alles zwart en valt het geluid weg.

  • Mogelijk lost de probleemoplosser voor geluid de geluidsproblemen automatisch op.
  • Werkte bij mij.
  • Installeer de beschikbare systeemupdates.
  • Als eerste nieuwe functies krijgen.

Inhoud van dit artikel. Hallo Janneke, Een tijd geleden als eens opgeschreven hoe je dit probleem mogelijk kunt oplossen.

Als geluidskaart staat wel aangegeven: Realteck High Definition Audio. Controleer of het geluid niet is gedempt en draai de volumeregeling omhoog. Bij kerstkaart maken zonder foto lukte het uiteindelijk door de geluidskaart te verwijderen uit aparaatbeheer en dan opnieuw opstarten.

Ik heb tevens de indruk dat mijn laptop nu trager is geworden, Ik heb een ASUS I7 laptop K93SM na vastlopen onder win 10 een schone nieuwe installatie Win 10 nu is de geluidskaart niet meer zichtbaar onder apparaat beheer dus kan deze niet werkend krijgen.

Koptelefoon werkt al een jaar niet meer en nee, maar dat zou ook aan de geluid laptop doet het niet na update connectie hier kunnen ligg.

Windows 10

Of is dit een hardware probleem? Op andere apparaten tablet, TV enz doet ie het wel. Geen geluid in Windows. Klik rechts op de geluidskaart en selecteer eigenschappen.

Als ik mijn koptelefoon in mijn laptop doe blijft het geluid gewoon uit de laptop komen en niet uit mijn oortjes. Geluid werkte plots niet meer ik dacht na een Windows-update.

Zou installatie van Audacity oorzaak kunnen zijn.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net