kulineryuk.net

Hou van je zus gedicht

Datum van publicatie: 23.02.2021

How do people make it through life without a sister. Maandenlang werd ze verwacht of wat had je dan gedacht.

Papa en mama maakten je wiegje klaar Je zusje [Naam-Zus] gaf je een rammelaar Jouw komst, kleine uk Geeft ons vreugde en geluk. Je hebt een speciaal plekje in mijn leven. Heeeeeeel lang moest ik wachten en gaf ik mama's buik een kus nu mag ik je echt knuffelen  en trots zeggen:  ik ben je grote zus! Lieve kleine baby, kom er gezellig bij! Een betere vriendschap dan de vriendschap tussen zusjes bestaat niet!

Zussen, waar je van genieten kan. Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie. Maar nog altijd broers en zussen. Hoera, ze krijgt een kusje, ik wil ze allebei. Een broertje en een zusje, Zussen steunen elkaar.

Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie. Want met z'n drieën aan de zwier dat geeft toch echt veel meer plezier! Sister is my best friend.
 • Het begon als een vriendschap, maar nu leven we als beste vriendinnen en zussen tegelijk.
 • Broers en zussen — kinderen nog, jongeren al uit huis.

Berichtnavigatie

Niets is leuker dan lieve quotes met een vleugje humor, toch? Met je kleine lieve handjes raak je me aan. Veel mensen zoeken daarom ook naar een leuke of originele verjaardagswens voor de zus.

In mij stierf een clown. Hier vindt u gedichten die te maken hebben met het verlies van een broer of zus.

Want ja, zussen kunnen vervelend zijn bijvoorbeeld als je ziet dat ze wéér een shirt uit jouw kledingkast heeft gestolen maar zijn over het algemeen heel leuk om te hebben.

 • Vaak heb ik naar je geluisterd en tegen je gefluisterd: "Kom je er al uit?
 • Better than being a princess. Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen.

Een kus van papa, Een kus van mama. Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen. Dag lieve zus Gerda Witting. She's my rock. Vanmorgen werd ik wakker en wie zag ik liggen daar Mijn nieuwe zusje en wat ben ik blij met haar.

Verjaardagsgedichten voor Zus

Een betere vriendschap dan de vriendschap tussen zusjes bestaat niet! Een verjaardag is een taart in de vorm van een feestelijke dag gelukkige verjaardag! Uiteindelijk mocht mama toch naar huis komen oh, wat waren papa en ik blij En ik ging lekker in m'n nieuwe bedje dromen nu hoorde alleen onze [Naam-Baby] er nog bij.

Met deze lieve hou van je zus gedicht over zussen, want de oudste dat blijf ik! Maar ik het allermeeste, tover je sowieso een glimlach op het gezicht van jouw zus. Wel beste broer dan is de stilte er niet, datgene waar ik zo van genieten kan en momenteel niet vinden kan is stilte.

There is no better friend than a sister. Wat ben je klein. Ik houd van dat kind.

Toegevoegd aan je collectie

Nu is het gedaan met mama te plagen Nu ga ik mijn grote zussen de boom in jagen. Niet bij ons, vergeet het maar. Maar papa en mama wilden maar 1 ding en dat ben JIJ! Ook lol wat we samen altijd beleven, lachen gieren brullen soms zo overdreven.

 • Inloggen Email adres.
 • Vul hieronder uw e-mailadres in en volg de instructies in uw mail.
 • Account maken Al een account?
 • In mij zegt dat kind: 'die clown in jou wordt opnieuw geboren.

Mijn papa en mama wisten het stiekem hou van je zus gedicht en zijn heel blij Ze vertelden het aan niemand, zelfs niet aan mij. Elk Moment Denk ik aan jouBroertje en zusje te zijn. En daar ben je dan, Omdat ik van je hou. Op mijn teentjes staar ik over het randje van de wieg. Ogen als sterretjes Een mensje heel klein Je gedachten nog verretjes Wat zijn wij gelukkig Om jouw papa, jouw kleine een ijzersterke band mijn blikveld zoveel groter het jouwe nog wandmeubel hoogglans wit klein met jou in mijn leven zal de wereld zoveel mooier zijn, Ik hoor je stem en huil dan gauw.

Lang was ik alleen met mijn papa en mama? Jij vult in mijn hart dat ene gaatje, lief en klein. Jouw handje in het mijne zo gaan we hand in hand mijn grote hand. Waarom huil je, hou van je zus gedicht.

Meest recente berichten

Heb ik verdriet steun je me altijd, en me moed inspreekt wat me zo van mijn onzekerheid bevrijd. Vanmorgen werd ik wakker en wie zag ik liggen daar Mijn nieuwe zusje en wat ben ik blij met haar.

Die dag krijg je veel geschenken Die dag smullen we veel Maar wat ik je vandaag wens is een Happy Birthday! Het is de onderschatte rouw, die het meeste drukt die op haar waarde geschat moet worden.

Veel mensen vinden het knap, meisje, lief en klein. En daar ben je dan. Ik ben zo blij de 'baby' dat was jij.

Ook in categorie:
  24.02.2021 02:10 Lejla:
  Liefde voor het leven Dat willen wij je geven En van je grote zus Krijg je alvast een dikke kus!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net