kulineryuk.net

In afwachting van coronatest

Datum van publicatie: 21.11.2020

Andere informatie en diensten van de overheid: www. Soms zijn er, in combinatie met bovenstaande klachten ook nog andere klachten.

Op  de pagina over testen  kunt u meer lezen. De huisarts informeert de patiënt en bevraagt de patiënt naar zijn huisgenoten.

En dan zit je in thuisisolatie Iedereen die zich laat testen blijft thuis totdat de uitslag bekend is. Een zogenaamd ' quarantainegetuigschrift ' wordt afgeleverd aan werknemers die arbeidsgeschikt zijn, maar die zich niet naar hun werkplek kunnen begeven omwille van het feit dat zij in nauw contact hebben gestaan met een COVID patiënt.

Pad tot huidige pagina Home Coronavirus. Dit gebeurt in Nederland, maar ook in andere in afwachting van coronatest. Heeft u huisgenoten. Indien geen staalafname: de arts oordeelt welke behandeling en attestering noodzakelijk is.

Sort by Relevantie. Het vroeger uitvoeren van een test heeft geen bijkomende waarde de persoon kan nog in camping t boerenerf zoover zitten en kan enkel leiden tot een vals gevoel van veiligheid bij een negatief resultaat.

Als u bent getest op corona krijgt u zo snel mogelijk de uitslag.
 • Het vroeger uitvoeren van een test heeft geen bijkomende waarde de persoon kan nog in incubatieperiode zitten en kan enkel leiden tot een vals gevoel van veiligheid bij een negatief resultaat. Onder welke voorwaarden kan dit en wat is de procedure?
 • De overheid maakt steeds een afweging tussen:.

Procedure als je je ziek voelt

Of ruikt of proeft u plotseling minder? Heeft iemand in uw huishouden naast milde corona klachten ook last van koorts of benauwdheid? De huisarts vermeldt ook dat de huisgenoten van het callcenter een quarantaine attest zullen krijgen voor de volle veertien dagen, vanaf het begin van de symptomen van de patiënt.

Dan moeten uw huisgenoten ook thuisblijven. Dan valt u onder de Nederlandse regels.

Dat geldt voor heel Nederland. Dit is belangrijk zodat u en eventueel uw huisgenoten het virus dan niet verder verspreiden. Dan wordt u gebeld door een GGD-medewerker voor het bron- en contactonderzoek. Dus niet knuffelen, niet zoenen en geen seks? Als u bent in afwachting van coronatest op corona krijgt u zo snel mogelijk de uitslag. Wanneer iemand positief getest is, start de GGD een bron- en contactonderzoek.

En dan zit je in thuisisolatie...

Huisgenoten blijven ook thuis Heeft u huisgenoten? Zet in de kamers waar u bent een paar keer per dag even een raam open. Meer informatie kunt u lezen op de pagina over het bron- en contactonderzoek. Op de website van het RIVM leest u de leefregels voor quarantaine.

Jongeren vanaf 13 jaar blijven ook 10 dagen thuis in quarantaine. Achtergronden windows 10 bewegend gratis bent dicht in de buurt geweest van iemand met corona nauw contact Bent u dicht in de buurt geweest met iemand met corona minimaal 15 minuten binnen 1,5 meter.

Daar slaapt u ook en u slaapt alleen. Hierbij worden de contacten in 3 groepen verdeeld: huisgenoten, nauwe contacten en overige contacten. Of heeft u geen DigiD.

Mail naar coronavragen ggd, in afwachting van coronatest.

Algemene informatie voor professionals

U gaat in quarantaine als: u een huisgenoot of nauw contact bent van iemand die positief getest is. Dit zijn enkele van de basisregels die in Nederland gelden.

Op de beslisboom staat ook  wat er precies onder neusverkouden wordt verstaan. U mag niet naar buiten behalve voor het testen.

Onder welke voorwaarden kan dit en wat is de procedure. Dat was een behoorlijke omslag. Blijf thuis en volg onderstaande leefregels totdat de uitslag bekend is. De uitslag krijg je telefonisch of via een e-mail waarin staat dat de uitslag klaarstaat op de coronatest website. Bent u onderdeel van een buitenlands bron-en contactonderzoek en verblijft u momenteel in Nederland.

In afwachting van coronatest acties bij vermoeden COVID  De patint belt naar huisarts voor een telefonische anamnese De huisarts beslist of een staalafname moet gebeuren, in afwachting van coronatest. Gebruik uw eigen tandenborstel.

Wachten op uitslag coronatest

Let op: de 48 uur gaat in op het einde van de dag waarop je getest bent. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe het verder gaat na de test. Dat betekent dat aan je wordt gevraagd met wie je in de afgelopen dagen contact hebt gehad. Heb je je laten testen op het coronavirus?

Gaat u op bezoek bij mensen die tot een risicogroep behoren, dan is het extra belangrijk de basisregels goed op te volgen. Zodra uw huisgenoten klachten krijgen moeten zij zich ook laten testen op corona, in afwachting van coronatest. De uitslag van de test Je ontvangt zo snel mogelijk de testuitslag.

Ook in categorie:
  27.11.2020 00:24 Chelly:
  Heb je geen symptomen en ben je geen zorgverlener? Hoe regel ik beschermingsmiddelen voor mijn mantelzorger?

  24.11.2020 04:54 Jari:
  Niet naar buiten gaat. En dan zit je in thuisisolatie

  01.12.2020 04:39 Mirelle:
  Meer informatie vindt u op de pagina over het bron- en contactonderzoek. Ook als je negatief bent getest blijven de regels gelden die voor iedereen gelden: blijf op 1,5 meter afstand van mensen die niet bij je in huis wonen, was regelmatig je handen, hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net