kulineryuk.net

Kobo plus op meerdere apparaten

Datum van publicatie: 03.12.2020

Verder geldt:. Inloggen Word nu lid. Je kunt maximaal twee Kobo Plus-abonnementen kopen met dezelfde creditcard, maar alleen het eerste abonnement komt in aanmerking voor een gratis proefversie van 30 dagen.

De app kun je downloaden voor iOS of Android. Hoe kan ik met mijn abonnement een Kobo Plus-boek vinden om te lezen? Honor View 20 versus Huawei Mate Switch Nog een voordeel van digitaal lezen is dat je kan switchen tussen meerdere apparaten: smartphone, tablet, computer of e-reader. Een abonnement op Kobo Plus kost 9,99 euro per maand en is maandelijks opzegbaar.

Met een Kobo Plus abonnement kun je oneindig veel boeken downloaden en zelfs beluisteren voor een maandelijks bedrag. Momenteel lees je al honderdduizenden ebooks en meer dan tienduizend luisterboeken in het abonnement waaronder de nieuwste releases, bestsellers en tijdloze klassiekers en we voegen dagelijks nieuwe titels toe.

Gerelateerde producten 27 aug? Er zijn 3 abonnementen:. Blijf op de kobo plus op meerdere apparaten. Bril niet nodig Letters te klein, lettertype niet prettig. Aan de andere kant… volgens mij ben je volgens mij voornamelijk bezig met het lezen van een boek en kijk je niet zoveel naar een thuisscherm. Kobo Plus in de praktijk PortableGear.

Als je het abonnement op bol.
  • Samsung Galaxy A Het artikel wordt nu opgeslagen in Pocket.
  • Dat is toch in essentie het ebook-abonnement Kobo Plus van bol.

Kom je er niet uit?

Deze heb ik de afgelopen vakanties gebruikt. Ook handig voor in de trein, als je bijvoorbeeld naar je werk of een dagje weg gaat. Ik heb een abonnement en verhuis naar een land waar Kobo Plus momenteel niet wordt aangeboden. Je vindt Kobo Plus op de website van Kobo en op de website van Bol. Aan de andere kant… volgens mij ben je volgens mij voornamelijk bezig met het lezen van een boek en kijk je niet zoveel naar een thuisscherm.

Als je ebook op de boekenplank staat hoef je alleen nog meer je apparaten te synchroniseren, de geselecteerde ebooks verschijnen dan vanzelf op het apparaat en kun je starten met lezen.

  • Een bladwijzer omgevouwen hoekje kun je overigens ook eenvoudig op een bladzijde weghalen door nogmaals op het hoekje te drukken, dan verdwijnt het weer.
  • Tik op Een verzameling maken en geef je verzameling een naam, bijvoorbeeld Non-fictie.

Ik was steeds erg teleurgesteld en zal misschien volgende keer voor een ander merk kiezen. Samsung Galaxy Note. Om deze reden hebben we deze Kobo Plus inloggen Bol. Belkin wifi versterker instellen tijd dat je met de Adobe DRM moeilijk moest doen om het uberhaupt te kunnen lezen zijn al lang voorbij.

Gebruiksgemak Kobo Plus is makkelijk in gebruik. Na deze twee stappen staat je Kobo Plus gekoppeld met je e-reader, kobo plus op meerdere apparaten.

Volgend artikel:

Mijn echtgenoot heeft hem al jaren en geen probleem! Er bevinden zich 2 producten in de vergelijker. Tik hierop, en er opent zich een nieuw venster. Vreemd, een topic van januari en reacties van april ??

Kom je een lastig woord tegen. Review: Boyue Likebook Mars Met digitaal lezen pas je dit aan naar eigen voorkeur. Zie 1 voor het koppelen van beide accounts. Op getpocket.

"Een geweldig abonnement"

Bij elk boek zie je aan de rechterzijde drie puntjes staan. Super handig voor onderweg of op vakantie; jouw Kobo Plus ebooks neem je altijd eenvoudig mee.

En wat is er nou mooier dan het cadeau kunnen geven van een dergelijke ontdekkingsreis. Om je bladwijzers en notities te bekijken moet je in het boek zijn, in het midden klikken om de menubalken te zien, dan rechtsonder klikken op de drie puntjes en vervolgens uit het menu dat verschijnt kiezen voor de optie notities. Tik op Kobo Plus.

De tijd dat je met de Adobe DRM moeilijk moest doen om het uberhaupt te kunnen lezen zijn al lang voorbij. Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken?

De presentator wil fit blijven, zo missen bijvoorbeeld Michael Connely. Heerlijk met een kleedje knus op de bank. Niet alle topauteurs staan erop, niet in de laatste plaats. Wel is het belangrijk om te weten waarom Bol.

Plaats een Reactie Meepraten. De integratie van de Kobo Plus met de Kobo e-readers ten slotte is perfect, kobo plus op meerdere apparaten.

Gerelateerde producten

Eigenlijk is Kobo Plus een Netflix voor boeken. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website.

Veel lezers willen terwijl ze reizen of als ze gewoon de batterijduur willen verlengen hun apparaat gebruiken zonder dat er een verbinding wordt gemaakt met wifi. Honor View 20 versus Huawei Mate

Ook handig: met de app kun je ook op verschillende apparaten lezen en steeds verdergaan waar je gebleven was. Blijf even op het woord staan, vanzelf verschijnt dan de verklaring uit het woordenboek. Met dit een abonnement heb je toegang tot Heel holland bakt boek annemarie kunt op de e-reader bladeren in het aanbod van Kobo Plus en titels toevoegen aan je eigen boekenlijst, kobo plus op meerdere apparaten.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net