kulineryuk.net

Portugese consulaat den haag afspraak maken

Datum van publicatie: 23.02.2021

If you use tools to block the execution of javascript, please turn them off. Kijk ook welke extra eisen gelden in Portugal stap 2.

Legal notice Privacy policy Technical note Suggestions, compliments or complaints Sitemap. U toont aan dat u legaal verblijft in het land waar u woont. Wilt u uw paspoort of ID-kaart aanvragen in Nederland? Ver verwijderd van de Portugese Ambassade in Den Haag? Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Portugal kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

De prijzen van een paspoort of ID-kaart vindt u in het overzicht consulaire tarieven in Portugal. U kunt uw nieuwe paspoort of ID-kaart ook laten opsturen.

Daarna kunt u een afspraak maken. Als dit zo is dan heeft u recht op een paspoort of ID-kaart. Heeft u nog vragen. Als de Portugese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen portugese consulaat den haag afspraak maken het dichtstbijzijnde Portugese consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Hou wel rekening met onze sluitingsdagen.

Zoek een hotel in de buurt van de Portugese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Portugese ambassade.

Bedrijfsgegevens

Paspoort aanvraag Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Portugal. Het is mogelijk dat wij u om extra documenten vragen.

U kunt dan uw aanvraag voorlopig alleen doen bij een aantal  Nederlandse grensgemeenten en op  Schiphol. We're waiting for you.

  • Bij stap 2 ziet u of het land waar u woont aanvullende eisen stelt.
  • Visum voor Nederland - Nederlands visum. To make full use of this website you need to have javascript enabled in your browser.

Probeer het later nog eens, portugese consulaat den haag afspraak maken. Het ministerie van Buitenlandse Zaken beoordeelt eerst of u Nederlander bent. Javascript recommended To make full use of this website you need to have javascript enabled in your browser. Dit kan via een koerier CTT. Door het coronavirus is het aanvragen van een paspoort of ID-kaart bij een ambassade of consulaat-generaal beperkt mogelijk.

Dan moet u uw paspoort of ID-kaart eerst opsturen naar de ambassade.

Contactgegevens Honorair Consulaat van de Portugese Republiek

Door het coronavirus is het aanvragen van een paspoort of ID-kaart bij een ambassade of consulaat-generaal beperkt mogelijk. Die moet ook zelf aanwezig zijn bij de aanvraag.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Portugal kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking. Laat het dan vertalen bij een beëdigd vertaler.

The WTTC also published guidelines for other sectors, meeting and event. Daarna kunt u een afspraak maken. Ver verwijderd van de Portugese Ambassade in Den Haag. U betaalt op het moment van aanvraag. Deel deze pagina Twitter Facebook LinkedIn.

Q&A’s gevolgen coronavirus

Maak daarom eerst per paspoort of ID-kaart de persoonlijke checklist voor u of uw kind aan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Portugal in Nederland. In Portugal doet u dit met een van de volgende documenten:. Op de officiële website van de Ambassade van Portugal in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

  • Select your language.
  • Iemand anders mag dit niet voor u doen.
  • Staat er in uw persoonlijke checklist stap 1 dat u een document moet laten legaliseren?
  • Afspraak bij de Ambassade Tegenwoordig vereisen veel Portugese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

De Ambassade van Portugal in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder portugese consulaat den haag afspraak maken bezig met het promoten van de Portugese belangen in Nederland. General information Useful links. En heeft u een meertalig uittreksel van de geboorteakte of huwelijksakte die is afgegeven door Portugal. Zo kunnen wij uw aanvraag beter beoordelen.

Of probeer de pagina nogmaals te laden of in een andere browser te openen. Ziet u geen checklist! This seal aims to recognize destinations that comply with health and hygiene protocols in line with the Safe Travel Protocols issued by the WTTC, above.

Overige informatie

This suspension may be extended depending on the circumstances. Ziet u geen checklist? De prijzen van een paspoort of ID-kaart vindt u in het overzicht consulaire tarieven in Portugal.

Zoek een hotel in de buurt van de Portugese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Portugese ambassade. De ambassade speelt ook een belangrijke portugese consulaat den haag afspraak maken op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met meest voorkomende straatnaam nederland lokale pers.

Heeft u een document uit een ander land.

Ook in categorie:
    01.03.2021 11:47 Tarah:
    Maak daarom eerst per paspoort of ID-kaart de persoonlijke checklist voor u of uw kind aan. U kunt deze documenten direct gebruiken voor de aanvraag van uw paspoort of ID-kaart.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net