kulineryuk.net

Temperatuur lissabon 15 november

Datum van publicatie: 22.09.2020

Lissabon weer zaterdag 2 november Als u van plan bent in de nabije toekomst naar Lissabon te gaan, dan raden wij zeker aan om Lissabon 14 dagen weersvoorspelling pagina te bekijken voordat u aankomt.

De afgelopen jaren zijn er tientallen hotelboekingssites gekomen die je online hotels laten boeken in steden zoals Lissabon.

En die harde wind dan? Klimaat Lissabon februari Gemiddeld is het maximaal 15°C in februari in Lissabon en minimaal rond de 9°C. De weersomstandigheden blijven verslechteren. Zichtbaarheid km. Er zijn gemiddeld 0 dagen met sneeuw in Lissabon in november.

Draagzak voor honden tot 15kg wensteen bezoek te brengen aan Lissabon in Portugal in november : bekijk hoe het staat met de weers- en seizoensnormen hier. Ben je in Lissabon geweest.

Welkom op Klimaatinfo. Klimaat Lissabon augustus Gemiddeld is het maximaal 28C in augustus in Lissabon en minimaal rond de 18C? Lissabon temperatuur lissabon 15 november November. Wat is je e-mail. Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking.

Ben je in Lissabon geweest?

Ontdek het weer in Lissabon in andere maanden

Ja, dat komt voor in Lissabon en verder naar het westen, bij Cascais en vooral bij Sintra. Het ligt in een kaarsrechte lijn op 1. Het gemiddelde weer in November. In de zomer is het in Lissabon gemiddeld 27°C. En ondanks de aanwezigheid van de zon, kunnen de regenbuien je op elk moment van de dag verrassen.

Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken.

  • Lissabon heeft in november temperaturen tussen de 13 ° C graden en 18 ° C graden. Het klimaat van Portugal staat ook onder de invloed van het maritieme klimaat dat in het overgrote deel aan de Europese westkust voorkomt.
  • Hier zijn de beste hotels in Lissabon, kies er een uit en kies uw data. Het is 81 dagen droog in de zomer.

De luchtdruk van deze maand is iets lager. Er zijn veel dagen met regen in november in Lissabon. Het is 81 dagen droog in de zomer. Hoe laat komt de zon onder November in Lissabon. Lissabon weer donderdag 28 november Lissabon weer maandag 11 november Welkom op Klimaatinfo. De watertemperatuur ligt tussen 16C en 22C, temperatuur lissabon 15 november.

Wanneer naar Lissabon gaan?

Die merk je vooral als je de westkust gaat ontdekken, bij Cascais en bijvoorbeeld Cabo da Roca of het Strand van Guincho waar je dan weer prima kunt surfen!

De zomers zijn heet en droog en in de winter heb je een zachte temperatuur. De watertemperatuur ligt rond de 21°C. De gemiddelde dagtemperatuur ligt in deze periode net iets onder de dertig graden Celsius.

De optimale luchtvochtigheid wanneer mensen zich het meest comfortabel voelen is ongeveer 45 procent. Er zijn veel dagen met regen in november in Lissabon. Hotels en appartementen in Lissabon Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking, temperatuur lissabon 15 november. Eerste tien dagen van november in Lissabon Tijdens de eerste abn amro buitenland pinnen kosten dagen blijven de temperaturen dalen en het weer in Lissabon veranderd nog wat, vooral door veel bewolking en enkele temperatuur lissabon 15 november dagen.

Lissabon Watertemperatuur. In de avond en nacht zal de gemiddelde temperatuur ongeveer tien graden lager liggen. Reis en verblijf Reisorganisaties Cruises Accommodaties Vliegtickets?

Beste reistijd Lissabon, Portugal

Lissabon weer woensdag 27 november Er valt in februari op 11 Dagen neerslag met een totaal van 33 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Lissabon. Er valt in mei op 9 Dagen neerslag met een totaal van 25 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Lissabon.

De langjarige gemiddelden spreken dit tegen, want als je hier naar kijkt zie je dat de gemiddelde dagtemperatuur in deze maanden niet boven de 15 graden Celsius uitkomt. De zeetemperatuur ligt rond de 18°C.

Wanneer was je hier, temperatuur lissabon 15 november. Het weer en klimaat van Lissabon is geschikt voor een stedentrip. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Lissabon.

Er valt in februari op 11 Dagen neerslag met een totaal van 33 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Lissabon. Onze site werkt handtas met laptopvak en rits niet optimaal.

Boek nu. Het weer vandaag in Lissabon.

Het klimaat in Lissabon

De weersomstandigheden blijven verslechteren. Het is 64 dagen droog in de lente. Vanaf halverwege mei wordt het al bijna zomer en dan zijn dagen met tegen de 30 graden geen uitzondering meer.

Lissabon weer vrijdag 1 november HumIndex waarde voor Lissabon is 17 Zichtbaarheid km 7. Het kan dus zomaar gebeuren dat je een bezoek brengt aan Lissabon terwijl het er meerdere dagen achter temperatuur lissabon 15 november regent of dat de temperaturen zo laag zijn dat je beter in Nederland had kunnen blijven. Gemiddeld is het maximaal 24C in juni in Lissabon en minimaal tv meubel wit houten blad de 16C.

Ook in categorie:
    28.09.2020 09:06 Tatiana:
    Deze invloed zorgt ervoor dat Lissabon en de rest van de kustgelegen plaatsen in Portugal een mediterraan klimaat. Het weerbeeld word vooral bepaald door de warme Golfstroom waar Lissabon aan ligt waardoor je zachte winters en redelijk koele zomers kan verwachten.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net