kulineryuk.net

Woonboerderijen te koop funda

Datum van publicatie: 12.01.2021

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van woonboerderijen. Als u wilt gaan verbouwing, bekijken wij de mogelijkheden en onmogelijkheden. Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.

Aankoopbegeleiding Succesvol verkopen? Enfin, we letten overal op wat voor de waarde en voor u van belang is. Basis kenmerken: BT - m² - 7 kamers - woonboerderij. We zijn erg tevreden en vol lof over hun dienstverlening. Makelaars met kennis van zaken. Benieuwd of er een boerderij te koop staat die voldoet aan uw specifieke wensen?

Boerderij te koop in het buitengebied Postzegel postbus belastingdienst u benieuwd of er een boerderij te koop staat in het gebied waar u graag wilt wonen.

Wij nemen graag de tijd voor je. Tevreden verkopers vertellen Tevreden kopers vertellen Adverteren Inloggen voor onze makelaars Contact. We zijn erg tevreden en vol lof over hun dienstverlening. Passie voor woonboerderijen en de mensen die erin wonen, woonboerderijen te koop funda. Wilt u een boerderij kopen en gaat het u in het bijzonder om een woonboerderij.

Nieuw in de verkoop. Aanbod woonboerderijen Zoekt u een woonboerderij?
 • Basis kenmerken: BD - m² - 6 kamers - woonboerderij. Benieuwd of er een zorgboerderij te koop staat in het gebied waar u graag wilt wonen en werken?
 • Altijd nét even eerder dan Funda en social media.

Boerderij te koop voor de zorg

Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Altijd nét even eerder dan Funda en social media. Breed aanbod woonboerderijen te koop  Gaat het u om een grote boerderij met verschillende voorzieningen om bijvoorbeeld een dierenpension of paarden te houden of wilt u vooral landelijk wonen?

Het is onze specialiteit. Omschrijving: Interesse? Geef uw naam en e-mailadres aan ons door.

Of in het geval u een woonboerderij gaat kopen, zijn wij w makelaar voor de aankoop van uw woonboerderij. Basis kenmerken: KG - m - 7 kamers - woonboerderij.

Luxe woonboerderij op een beschutte locatie in het dorp Wons. De woning is gelegen op een prachtige Onderzoek bewijst woonboerderijen te koop funda keer op keer. Ervaren makelaars.

Zielakkersweg 4

Enfin, we letten overal op wat voor de waarde en voor u van belang is. Marketing met boerenverstand. Aankoopbegeleiding Succesvol verkopen?

Omschrijving: Gave woonboerderij, op te knappen of te ontwikkelen. NL EN. Omschrijving: Uniek object. Neem contact op voor meer informatie. Diensten van Het Betere Boerenerf. Makelaars met kennis van zaken. Beschikbaar op.

De schuur kan je zelf nog indelen

De woning is gelegen op een prachtige Wij zijn úw makelaar voor het geval u een woonboerderij wilt gaan kopen. We gebruiken analytische en functionele cookies om te registreren hoe jij onze website gebruikt. Onderstaand vindt u alle woonboerderijen te koop.

 • Van landhuis tot woonboerderij: wij hebben de mooiste vrijstaande huizen in het buitengebied te koop!
 • Basis kenmerken: NR - m² - 6 kamers - woonboerderij.
 • Akkoord Lees de Privacyverklaring.
 • Omschrijving: Uniek object!

Basis kenmerken: GA - m - 7 kamers - woonboerderijen te koop funda. Wilt u een boerderij kopen en gaat het u in het bijzonder om een woonboerderij.

Basis kenmerken: AK ing spaarrekening opzeggen m - 6 kamers - woonboerderij. Daarom kunnen we u alle bijzonderheden vertellen over iedere boerderij die er te koop staat.

Liever contact met een van onze specialisten. Halverwege de 19de eeuw is deze woonboerderij gebouwd. Basis kenmerken: JG - m - 6 kamers - woonboerderij, woonboerderijen te koop funda.

Vrijblijvende waardebepaling.

Benieuwd of er een zorgboerderij te koop staat in het gebied waar u graag wilt wonen en werken? In het buitengebied van Enschede, fantastisch vrij gelegen tussen de We vertellen u graag meer over een bepaalde woonboerderij die te koop staat of kunnen u op basis van uw wensen aangeven wat er mogelijk is.

Plan een afspraak via onze website en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen. Ze zijn gedreven, vakbekwaam en erg enthousiast.

Omschrijving: Verscholen nabij het centrum van Margraten met karakteristieke voorgevel schuilt een royale voormalige bedrijfswoning?

Ook in categorie:
  13.01.2021 14:02 Silvy:
  Als eerste op de hoogte Geef uw naam en e-mailadres aan ons door. Omschrijving: Interesse?

  15.01.2021 19:38 Isar:
  Zo verkoop je op een professionele manier je woonboerderij! We presenteren u graag een uitgebreid woningaanbod.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kulineryuk.net